Klantbeoordelingen

Onze klanten geven ons een waardering van

8.7


Gebaseerd op 1327 beoordelingen

Lees meer...Een betaalbare traplift voor iedere trap

Wilt u graag zelfstandig blijven wonen maar wordt het traplopen steeds moeilijker? Dan biedt een traplift uitkomst voor u. Met een traplift blijven alle verdiepingen van uw huis gemakkelijk begaanbaar.

 

Wij officieel distributeur van de nummer 1 leverancier van gebruikte trapliften in Nederland, Smienk. Trapliften worden door hen compleet gereviseerd én professioneel geplaatst. Voorafgaand wordt u volledig geadviseerd over de mogelijkheden voor úw situatie en wordt alles samen met u doorgesproken.


Een gebruikte traplift is zowel mogelijk op een rechte trap als op een trap met bochten. De trapliften worden geheel op maat gemaakt, volledig passend bij uw persoonlijke wensen en thuissituatie.

 

En een traplift voor uw trap hoeft niet duur te zijn. Onze leverancier Smienk trapliften levert gebruikte trapliften van alle merken door heel Nederland. Met een gebruikte traplift bespaart u al snel 50% op de aanschaf van uw traplift in vergelijking met een nieuwe traplift. Voordat uw traplift bij u geplaatst wordt, is deze eerst vakkundig getest en gereviseerd. Uiteraard verlenen zij ook service en onderhoud aan uw traplift.

Onze expert Wonen

070-22 10 580

Marion

 

Ik adviseer u graag over de juiste huishoud- en keukenhulpmiddelen


Er zijn geen producten in deze categorie.

Onze Nieuwsbrief
Vul uw email-adres in om elke maand onze nieuwsbrief te ontvangen!

* E-mail adres: