Een betaalbare traplift voor iedere trap

Welke traplift geeft u de mobiliteit in huis terug? Vraag naar de mogelijkheden en de talrijke opties, en vind de traplift die het beste bij uw situatie past.
 

Gratis trapmeting en persoonlijk advies

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wilt u graag persoonlijk advies?
Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 070-22 105 80 en vraag een vrijblijvend adviesgesprek en gratis trapmeting aan.
 

Trapliften

U heeft de keuze uit verschillende modellen trapliften die u het leven een stuk gemakkelijker kunnen maken. Of uw trap nu recht, gebogen of zelfs buiten is, wij hebben de oplossing die u nodig hebt. Stelt u zich eens voor dat u de trap vrij kunt gebruiken zonder angst of ongerustheid te voelen.

 

Wij geven u comfort en stijl, welke traplift u ook kiest.

Als we het over comfort hebben, bedoelen we niet alleen een gewatteerde stoffering, maar ook praktische voorzieningen voor dagelijks gebruik. En wanneer we het over stijl hebben, dan bedoelen we dat uw traplift er ook goed uit moet zien. En dat kan, omdat u de stoel naar de inrichting van uw woning kunt aanpassen. U zult versteld staan van hoe natuurlijk de traplift er op uw trap zal uitzien, en hoe weinig ruimte deze in beslag neemt wanneer deze is opgevouwen.

Onze expert Wonen

085 3037240

Marion

 

Ik adviseer u graag over de juiste huishoud- en keukenhulpmiddelen


Er zijn geen producten in deze categorie.