Openers, voor het openen wanneer u weinig kracht meer heeft

In deze rubriek vindt u diverse pot- en flesopeners.

Onze expert Wonen

085 3037240

Marion

 

Ik adviseer u graag over de juiste huishoud- en keukenhulpmiddelen


Producten 1 t/m 15 van 15 (1 pagina's)
Aantal
Sorteer
De originele Brix JarKey ‘s werelds makkelijkste pottenopener. Met een kleine inspanning laat u het vacuüm uit de pot ontsnappen waardoor het deksel gemakkelijk te openen is. Met deze metalen u..
€11,95 Excl. BTW: €9,88
Een speciaal hulpmiddel om schroefdoppen te openen. Licht naar beneden drukken en draaien. De plastic sluiting onder de schroefdop is eenvoudig te verwijderen met de kleine haak aan de zijkant van d..
€6,25 Excl. BTW: €5,17
Deze antislip flesopener is handig voor het openen van flessen in verschillende maten. De antislip flesopener zorgt voor meer grip op de dop van de fles. De geribbelde bolle buitenkant voelt zacht en ..
€5,95 Excl. BTW: €4,92
Met de antislip potopener opent u in een handomdraai potten. Zeer geschikt voor mensen met weinig kracht in de handen. De antislip potopener zorgt voor meer grip op de deksel van de pot. De geribbe..
€7,95 Excl. BTW: €6,57
Snel in huis Gratis verzending boven € 75,- 10+ jaar online 45 dagen bedenktijd Deskundige klantenservice
De blikopener J-Popper werkt als een hefboom. Hierdoor is hij bijzonder geschikt voor personen met een verzwakte greep. Een eenvoudig, maar zeer effectief hulpmiddel om blikken met ringdeksel mee te..
€6,95 Excl. BTW: €5,74
Gebaseerd op 3 beoordeling(en).
Gemakkelijke en zeer effectieve blikjesopener. Voorkomt gebroken vingernagels en zere vingers. Wordt geleverd als set van 2 stuks (getoonde prijs geldt voor 2 stuks).    ..
€6,95 Excl. BTW: €5,74
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
TipTop pakopener is het hulpmiddel om brikverpakkingen te openen. Haal de TipTop eerst omhoog om de verpakking te openen en gebruik daarna het haakje om de flappen open te trekken. Vaatwasmachi..
€6,25 Excl. BTW: €5,17
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
Opener voor blikjes, draaidoppen, flssen en kroonkurken. Gebruik dit multifunctionele handigheidje om gemakkeleijk aluminium lipjes, herafslauitbare flessen en pakken en vacuum flessen te openen. ..
€6,95 Excl. BTW: €5,74
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
Een handig hulpmiddel om flessen mee te openen of dicht te draaien. Past op alle standaard flessen. Geschikt om flessen open en dicht te draaien...
€5,95 Excl. BTW: €4,92
Comfortabele potopener met Good Grips handvat om vaste deksels zonder moeite te openen. Het handvat op deze potopener heeft een flexibele antislipgreep voor het opendraaien van potten en flessen. Tw..
€21,95 Excl. BTW: €18,14
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
Deze blikopener met Good Grips handvat heeft een vergrendel knop en een extra grote draaiknop voor een betere grip, waardoor het makkelijker wordt om blikken te openen. Geschikt voor gebruik met..
€29,95 Excl. BTW: €24,75
De Brix Jarkey potopener is 's werelds makkelijkste pottenopener. Met een kleine inspanning laat u het vacuüm uit de pot ontsnappen waardoor de deksel gemakkelijk te openen is. De JarKey heeft geen ..
€6,50 Excl. BTW: €5,37
Gebaseerd op 4 beoordeling(en).
Een unieke, ergonomische hendel voor grote plastic flessen. De handgreep zorgt ervoor dat de fles niet ingedrukt wordt en geeft extra controle bij het schenken. Verwijder de dop van de fles, draai d..
€8,95 Excl. BTW: €7,40
Universeel hulpmiddel om diverse schroefdoppen open te draaien. Erg geschikt om "veiligheidsdoppen" mee te openen. Naar beneden drukken en draaien zonder veel kracht te gebruiken. Dankzij de vleuge..
€6,25 Excl. BTW: €5,17
Potten blijven op hun plek en kunnen makkelijk worden geopend. Ideaal voor personen met een beperkte grip of die slechts één hand kunnen gebruiken. Drie verzonken houders met anti-slip basis (3 vers..
€29,95 Excl. BTW: €24,75