Openers, voor het openen wanneer u weinig kracht meer heeft

In deze rubriek vindt u diverse pot- en flesopeners.

Onze expert Wonen

070-22 10 580

Marion

 

Ik adviseer u graag over de juiste huishoud- en keukenhulpmiddelen


Producten 1 t/m 8 van 19 (3 pagina's)
Aantal
Sorteer
De originele Brix JarKey ‘s werelds makkelijkste pottenopener. Met een kleine inspanning laat u het vacuüm uit de pot ontsnappen waardoor het deksel gemakkelijk te openen is. Met deze metalen u..
€9,95 Excl. BTW: €8,22
Universele opener met zes verschillende functies: • Opendraaien van een blik • Liften van een deksel • Openen van een kroonkurk • Openen van een potdeksel • Opendraaien van een flesdop ..
€14,95 Excl. BTW: €12,36
Een speciaal hulpmiddel om schroefdoppen te openen. Licht naar beneden drukken en draaien. De plastic sluiting onder de schroefdop is eenvoudig te verwijderen met de kleine haak aan de zijkant van d..
€6,25 Excl. BTW: €5,17
Met de Able2 antislip potopener opent u in een handomdraai potten. Zeer geschikt voor mensen met weinig kracht in de handen. De antislip potopener zorgt voor meer grip op de deksel van de pot. De g..
€7,95 Excl. BTW: €6,57
Snelle levering Gratis verzending boven € 75,- Achteraf betalen 14 dagen bedenktijd Gratis retourneren
Deze antislip flesopener is handig voor het openen van flessen in verschillende maten. De antislip flesopener zorgt voor meer grip op de dop van de fles. De geribbelde bolle buitenkant voelt zacht en ..
€5,95 Excl. BTW: €4,92
One Touch Automatische potopener
Meer info & Bestellen
Tijdelijk niet leverbaar
Draait automatisch het deksel open door één druk op de knop! Plaats de potopener op de pot en houd de knop ingedrukt. De potopener past zich automatisch aan en grijpt pot en deksel vast. De potopene..
€39,95 Excl. BTW: €33,02
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
De blikopener J-Popper werkt als een hefboom. Hierdoor is hij bijzonder geschikt voor personen met een verzwakte greep. Een eenvoudig, maar zeer effectief hulpmiddel om blikken met ringdeksel mee te..
€6,95 Excl. BTW: €5,74
Gebaseerd op 3 beoordeling(en).
Deze blikopener is ideaal voor eenhandig gebruik. U knijpt de twee handvatten dicht en draait de deksel eraf. Aan de voorzijde zit een magneetje zodat u het geopende dekseltje makkelijk kunt verwijder..
€47,19 Excl. BTW: €39,00
Onze Nieuwsbrief
Vul uw email-adres in om elke maand onze nieuwsbrief te ontvangen!

* E-mail adres: