Keukenkrukken: Voorkom langdurig staan voor het aanrecht

In deze rubriek vindt u een aantal handige keukenkrukken om tijdens het koken af en toe uw benen te ontlasten. Onze keukenkrukken staan op rubberen doppen voor extra stabiliteit en de zitting helt licht naar voren. Hierdoor heeft uw rug automatisch een rechte stand en kunt u comfortabel uw armen bewegen tijdens uw kookbezigheden.

Onze expert Wonen

085 3037240

Marion

 

Ik adviseer u graag over de juiste huishoud- en keukenhulpmiddelen


Producten 1 t/m 7 van 7 (1 pagina's)
Aantal
Sorteer
Deze zitkruk is gemaakt van plastic gecoate stalen buizen en heeft een zachte schuine zitting. Ook verkrijgbaar met armleuningen en compleet met arm- en rugsteun. In hoogte verstelbaar van: ..
€98,95 Excl. BTW: €81,78
Uitgebreid model zitkruk met PU zitting, rug- en armleuningen uit een lijn van 3 zitkrukken met een ergonomische polyurethane zitting. De zitting is robuust, anti-slip, brandvertragend, hygiënisch en ..
€154,95 Excl. BTW: €128,06
Huishoudkruk met afneembare arm en rugsteun. Compleet demontabel. Door de afneembare onderdelen kunt u de kruk naar u eigen behoefte samenstellen. Eenvoudig mee te nemen op reis. ..
€79,95 Excl. BTW: €66,07
Gebaseerd op 3 beoordeling(en).
Deze keukenkruk heeft metalen armleggers en zachte ruggesteun, een geplastificeerd wit metalen frame, is in hoogte verstelbaar van 56 tot 70 cm en voorzien van een witte gepolsterde zitting. Afmet..
€119,95 Excl. BTW: €99,13
Gebaseerd op 2 beoordeling(en).
Snel in huis Gratis verzending boven € 75,- 10+ jaar online 45 dagen bedenktijd Deskundige klantenservice
Deze keukenkruk is in hoogte verstelbaar van 56 tot 70 cm. Het keukenkrukje heeft een wit frame, armleuningen van metaal en een zachte witte gepolsterde zitting. Deze zitting loopt aan de voorzijde ..
€94,95 Excl. BTW: €78,47
Gebaseerd op 3 beoordeling(en).
Zitkruk met PU zitting uit een lijn van 3 modellen met een ergonomische polyurethane zitting. De zitting is robuust, anti-slip, brandvertragend, hygiënisch en geschikt voor het reinigen in industriële..
€94,95 Excl. BTW: €78,47
Deze keukenkruk is gemaakt van met plastic gecoate stalen buizen inclusief een zachte gepolsterde zitting. De zitting loopt aan de voorzijde iets af voor een goede werkhouding aan het aanrecht. ..
€84,95 Excl. BTW: €70,21
Gebaseerd op 3 beoordeling(en).