Hulpmiddelen voor de schoonmaak en was

In deze rubriek vindt u een aantal handige producten voor de schoonmaak en de was.Schoonmaakspullen koopt u online bij Comfortland.nl.

Onze expert Wonen

070-22 10 580

Marion

 

Ik adviseer u graag over de juiste huishoud- en keukenhulpmiddelen


Producten 1 t/m 6 van 6 (1 pagina's)
Aantal
Sorteer
Grondige ultrasoon reiniger met automatische stop, ook zeer geschikt voor het reinigen van sieraden. Voor het reinigen van bijvoorbeeld: sieraden, gehoorapparaat, klein tafelbestek, waterdichte hor..
€39,95 Excl. BTW: €33,02
Speciaal ontwikkelde grote wasknijper waar de knijpfunctie niet meer nodig is. Zeer geschikt voor mensen met reumatische aandoeningen. Verpakt per 20 stuks ..
€19,95 Excl. BTW: €16,49
Gebaseerd op 2 beoordeling(en).
Ideaal voor het uitwringen van vaatdoekjes. Direct te gebruiken in uw wasbak. Door de koker met water te vullen, heeft u nog minder kracht nodig. Vaatwasmachine bestendig. ..
€46,95 Excl. BTW: €38,80
Gebaseerd op 2 beoordeling(en).
Geen enkele urinevlek is veilig voor de Uri-Go; zelfs geconcentreerde urinevlekken van vele jaren oud zijn volledig verdwenen met deze ultieme urine verwijderaar. Het kan toegepast worden op elke on..
€12,95 Excl. BTW: €10,70
Gebaseerd op 6 beoordeling(en).
Snelle levering Gratis verzending boven € 75,- Achteraf betalen 14 dagen bedenktijd Gratis retourneren
Niet meer bukken bij het gebruik van borstel en blik. Wanneer u het blik optilt kantelt deze met de opening naar boven, zodat vuil in het blik blijft tijdens het verplaatsen. Het blik heeft een afne..
€42,95 Excl. BTW: €35,50
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
Een uniek hulpmiddel voor het uitwringen van werkdoekjes. Door het wringen van de werkdoekjes met behulp van de wringer verkrijgt u een werkdoek welke precies de juiste klamvochtigheid heeft. Niet all..
€157,50 Excl. BTW: €130,17
Gebaseerd op 4 beoordeling(en).
Onze Nieuwsbrief
Vul uw email-adres in om elke maand onze nieuwsbrief te ontvangen!

* E-mail adres: