Handige drinkbekers voor volwassenen

In deze rubriek vindt u een aantal drinkbekers en glazen alsmede handige rietjes met terugloopbeveiliging.

Onze expert Wonen

085 3037240

Marion

 

Ik adviseer u graag over de juiste huishoud- en keukenhulpmiddelen


Producten 1 t/m 32 van 32 (1 pagina's)
Aantal
Sorteer
Handige kunststof beker met maatvoering.  Naar keuze het tuitdeksel met een kleine (4mm) of grote drinkopening (8mm).  De tuit is verstelbaar en kan eenvoudig geknikt worden in de juiste drinkposi..
€2,00 Excl. BTW: €1,65
Deze transparante plastic beker heeft twee handgrepen en is bedoeld voor mensen met een geringe grijpkracht. Inclusief tuitdeksel (opening 4 mm) om morsen te voorkomen. Geschikt voor de magnetr..
€23,95 Excl. BTW: €19,79
De Cup Cap trekt u over de bovenkant van een kopje, glas of beker om morsen te voorkomen, zelfs als het kopje, glas of beker omvalt. U kunt drinken door een rietje te gebruiken. Het materiaal is rek..
€15,95 Excl. BTW: €13,18
De Hydrant drinkbeker met lange flexibele drinkslang
Meer info & Bestellen
Tijdelijk niet leverbaar
De Hydrant is een transparante drinkbeker met een flexibele drinkslang. Een eenvoudige manier om een patiënt ten alle tijden toegang te bieden tot drinken. Kenmerken: Inhoud: 1 liter. Leng..
€32,95 Excl. BTW: €27,23
Snel in huis Gratis verzending boven € 75,- 10+ jaar online 45 dagen bedenktijd Deskundige klantenservice
Temperatuurregulerende deksel voor de ribbelbeker. Verkleurt wanneer de vloeistof te warm is. ​Vaatwasmachinebestendig. ..
€7,95 Excl. BTW: €6,57
De Dignity beker is een unieke keramische mok met twee extra grote handgrepen. Geschikt voor personen met geringe grijpkracht of behendigheid. De mok kan met één handworden vast gehouden. Gesc..
€19,95 Excl. BTW: €16,49
Een stevige transparante drinkbeker met een groot open handvat. De bekers zijn vaatwasmachinebestendig, de deksels niet. Geschikt voor de magnetron. Inclusief twee verschillende deksels. I..
€11,95 Excl. BTW: €9,88
Deze drinkbeker heeft lange en platte handgrepen. Er worden twee tuitdeksels meegeleverd. Een deksel met een smalle opening en een met een brede opening. Vaatwasmachinebestendig. Inhoud 200m..
€9,95 Excl. BTW: €8,22
Transparante drinkbeker inclusief 2 lange tuitdeksels. Het tuitje is groot genoeg voor een rietje. Verkrijgbaar in de kleuren: transparant, rood, groen en blauw. Vaatwasmachinebestendig. In..
€8,95 Excl. BTW: €7,40
De HandSteady is een nieuwe drinkbeker met een draaibaar handvat waardoor de beker met behulp van de zwaartekracht recht blijft, zelfs bij tremoren. De drinkbeker kantelt eenvoudig zonder uw elleboog..
€29,95 Excl. BTW: €24,75
De Non spill Williams Cup is de ideale lekvrije beker voor zowel volwassenen als kinderen. Door het bovenste gedeelte van het handvat licht te toucheren ontstaat er een drinkopening. Zodra&..
€6,50 Excl. BTW: €5,37
Vergroot uw zelfstandigheid tijdens het eten en drinken. Ornamin biedt een uitgebreid en kleurrijk assortiment innovatieve hulpmiddelen voor eten en drinken die zijn ontwikkeld door gebruikers en des..
€9,95 Excl. BTW: €8,22
Vergroot uw zelfstandigheid tijdens het eten en drinken. Ornamin biedt een uitgebreid en kleurrijk assortiment innovatieve hulpmiddelen voor eten en drinken die zijn ontwikkeld door gebruikers en des..
€12,95 Excl. BTW: €10,70
Vergroot uw zelfstandigheid tijdens het eten en drinken.  Ornamin biedt een uitgebreid en kleurrijk assortiment innovatieve hulpmiddelen voor eten en drinken die zijn ontwikkeld door gebruikers en d..
€9,95 Excl. BTW: €8,22
Vergroot uw zelfstandigheid tijdens het eten en drinken. Ornamin biedt een uitgebreid en kleurrijk assortiment innovatieve hulpmiddelen voor eten en drinken die zijn ontwikkeld door gebruikers en des..
€9,95 Excl. BTW: €8,22
Dé drinkbeker voor trillende handen Deze beker is speciaal ontwikkeld voor personen die problemen ervaren bij het drinken door trillende handen of een verminderde motoriek. Bijvoorbeeld personen me..
€24,95 Excl. BTW: €20,62
Rietjeshouder voor 1 rietje. Past op diverse glazen en bekers. Past perfect bij de sure grip ribbel beker. ..
€1,25 Excl. BTW: €1,03
Handige waterfles in diverse frisse kleuren. - 100% BPA vrij, geen ftalaten of andere metalen - Duurzaam, vaatwasbestendig en blijft zelfs na meer dan 100 wasbeurten transparant en even sterk - B..
€6,95 Excl. BTW: €5,74
Handige waterfles in frisse kleuren, inhoud 0,5 L. De afsluitdop van de WaterTracker® drinkfles heeft een aantal voordelen. Door de ingebouwde teller houdt u de dagelijkse vochthuishouding op peil..
€12,50 Excl. BTW: €10,33
Deksel voor ribbelbeker Suregrip ..
€3,25 Excl. BTW: €2,69
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
De beker is vaatwasmachinebestendig. Bekerhouder voor ribbelbeker Suregrip.       ..
€7,50 Excl. BTW: €6,20
Deze transparante kunststof beker is stapelbaar en heeft diepe groeven. Hierdoor ligt de beker comfortabel in de hand en heeft u een goede grip. Geschikt voor zowel warme als koude dranken. Deksel wor..
€4,50 Excl. BTW: €3,72
Een uitkomst voor mensen die het hoofd niet naar achteren kunnen buigen. De neus past in de opening tijdens het drinken. Gemaakt van onbreekbaar plastic Geschikt voor de magnetron en vaatwass..
€5,95 Excl. BTW: €4,92
Een transparante beker met twee grote handvatten en een schuin tuitje. De brede voet zorgt ervoor dat hij niet snel omvalt. Inhoud 300 ml. Handvaten voor goede grip. Inclusief tuitdeskel. ..
€29,95 Excl. BTW: €24,75
Gebaseerd op 2 beoordeling(en).
De bekende Heidi beker is een doseerbeker die onder andere wordt gebruikt bij slikspasmen. Het speciale deksel helpt de vloeistof te doseren en voorkomt knooien. Het uitstromen van de vloeistof kan ..
€12,95 Excl. BTW: €10,70
Diverse bekers en glazen kunnen met behulp van deze houder gemakkelijk vastgepakt worden. Diameter onderzijde 5 cm ..
€7,95 Excl. BTW: €6,57
Met deze beker kunt u probleemloos liggend drinken en houdt u de controle over het drinktempo. Voor zowel warme als koude dranken. Als de beker omvalt, loopt deze niet leeg. Gebruiksaanwijzing : ..
€4,95 Excl. BTW: €4,09
Rietjes voor de Drinkbeker Novo Cup. Inhoud: 250 stuks per verpakking.   ..
€16,95 Excl. BTW: €14,01
Ideale schuine, transparante beker met grote handgrepen. U kunt drinken zonder uw hoofd naar achteren te kantelen. - geschikt voor kinderen en volwassenen met coördinatieproblemen - makkelijk vast..
€16,95 Excl. BTW: €14,01
Gebaseerd op 5 beoordeling(en).
De Kennedy drinkbeker is speciaal ontworpen om morsen te vermijden. Het grote handvat is geschikt voor links en rechtshandige personen. De deksel schroeft stevig vast. Geschikt voor warme en k..
€16,95 Excl. BTW: €14,01
Deze One way rietjes hebben een klepje waardoor ze met vloeistof gevuld blijven ook als de gebruiker even stopt met zuigen. Dit maakt het drinken mogelijk op een rustig tempo en zonder inslikken..
€7,95 Excl. BTW: €6,57
Gebaseerd op 2 beoordeling(en).
Deze beker heeft een zacht rubberen afsluit/bedieningsknop. Door op de knop te drukken bepaalt u het drinktempo. Geschikt voor mensen die moeite hebben hun hoofd naar achteren te buigen. Als u de k..
€13,95 Excl. BTW: €11,53