Handige drinkbekers voor volwassenen

In deze rubriek vindt u een aantal drinkbekers en glazen alsmede handige rietjes met terugloopbeveiliging.

Onze expert Wonen

070-22 10 580

Marion

 

Ik adviseer u graag over de juiste huishoud- en keukenhulpmiddelen


Producten 1 t/m 8 van 30 (4 pagina's)
Aantal
Sorteer
Deze transparante plastic beker heeft twee handgrepen en is bedoeld voor mensen met een geringe grijpkracht. Inclusief tuitdeksel (opening 4 mm) om morsen te voorkomen. Geschikt voor de magnetr..
€23,95 Excl. BTW: €19,79
De Cup Cap trekt u over de bovenkant van een kopje, glas of beker om morsen te voorkomen, zelfs als het kopje, glas of beker omvalt. U kunt drinken door een rietje te gebruiken. Het materiaal is rek..
€15,95 Excl. BTW: €13,18
De Hydrant is een transparante drinkbeker met een flexibele drinkslang. Een eenvoudige manier om een patiënt ten alle tijden toegang te bieden tot drinken. Kenmerken: Inhoud: 1 liter. Leng..
€32,95 Excl. BTW: €27,23
Temperatuurregulerende deksel voor de ribbelbeker. Verkleurt wanneer de vloeistof te warm is. ​Vaatwasmachinebestendig. ..
€7,95 Excl. BTW: €6,57
Snelle levering Gratis verzending boven € 75,- Achteraf betalen 14 dagen bedenktijd Gratis retourneren
De Dignity beker is een unieke keramische mok met twee extra grote handgrepen. Geschikt voor personen met geringe grijpkracht of behendigheid. De mok kan met één handworden vast gehouden. Gesc..
€19,95 Excl. BTW: €16,49
Een stevige transparante drinkbeker met een groot open handvat. De bekers zijn vaatwasmachinebestendig, de deksels niet. Geschikt voor de magnetron. Inclusief twee verschillende deksels. I..
€11,95 Excl. BTW: €9,88
Deze drinkbeker heeft lange en platte handgrepen. Er worden twee tuitdeksels meegeleverd. Een deksel met een smalle opening en een met een brede opening. Vaatwasmachinebestendig. Inhoud 200m..
€9,95 Excl. BTW: €8,22
Transparante drinkbeker inclusief 2 lange tuitdeksels. Het tuitje is groot genoeg voor een rietje. Verkrijgbaar in de kleuren: transparant, rood, groen en blauw. Vaatwasmachinebestendig. In..
€8,95 Excl. BTW: €7,40
Onze Nieuwsbrief
Vul uw email-adres in om elke maand onze nieuwsbrief te ontvangen!

* E-mail adres: