Onze expert Wonen

085 3037240

Marion

 

Ik adviseer u graag over de juiste huishoud- en keukenhulpmiddelen

Klantbeoordelingen

Onze klanten geven ons een waardering van

8.8

 

Gebaseerd op 352 beoordelingen

Lees meer ... 

 

ADL hulpmiddelen voor ondersteuning bij dagelijkse activiteiten

Er zijn diverse ADL hulpmiddelen (Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen) verkrijgbaar die dagelijkse handelingen, zoals koken, eten en drinken en schoonmaken, vergemakkelijken. Deze dagelijkse handelingen zijn niet voor iedereen vanzelfsprekend, bijvoorbeeld bij verminderde mobiliteit.

 

Met slimme keukenhulpmiddelen, aangepast bestek en servies blijft u genieten van uw maaltijd. Ook zijn er minder leuke verrichtingen in het huishouden, bijvoorbeeld het schoonmaken van het huis. Gelukkig zijn er diverse schoonmaakhulpen en andere huishoudelijke hulpen.

 

Onze experts in ADL hulpmiddelen leggen u graag uit welke artikelen het beste passen bij uw levensstijl. Vraag ons om deskundig advies om langer zelfstandig thuis te blijven wonen.


 

EXTRA WARMTE NODIG?

Met een verwarmingselement regelt u snel een aangename temperatuur.

 

 

GEEN SPIERKRACHT MEER?

Met onze handige keukenhulpjes blijft koken een feest.

 

 

AANGEPAST BESTEK

Buigbaar, verzwaard, een opvallende kleur of een dikker handvat .....

De anti-slip net rol kan in ieder gewenst formaat worden geknipt. Ideaal voor bijvoorbeeld in de be..
€19,95
Excl. BTW: €16,49
Verhoog uw bed en/of stoel met 9 cm met deze kunstof verhogers van Gordon ellis. Model eleph..
€43,95
Excl. BTW: €36,32
Gebaseerd op 2 beoordeling(en).
Stevig opstapje gemaakt van een chroom stalen frame met extra handleuning en een antislip matje op h..
€66,95
Excl. BTW: €55,33
Gebaseerd op 4 beoordeling(en).
Dit kookplaatje van Rommelsbacher, THS-815, is gemaakt van wit emaille, heeft één kookplaats en is m..
€124,95
Excl. BTW: €103,26
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
De Brix Jarkey potopener is 's werelds makkelijkste pottenopener. Met een kleine inspanning laat u ..
€6,50
Excl. BTW: €5,37
Gebaseerd op 4 beoordeling(en).
Handige waterfles in frisse kleuren, inhoud 0,5 L. De afsluitdop van de WaterTracker® drinkfles h..
€12,50
Excl. BTW: €10,33

Comfortland - Dé grootste thuiszorgwinkel van NL

Een hulpmiddel verkopen kan iedereen. Maar zorgen voor deskundige hulp bij aanschaf, een snelle afhandeling en goede service is iets wat niet voor elke thuiszorgwinkel is weggelegd.

 

U vindt bij ons een breed en uniek assortiment comfortproducten en hulpmiddelen voor jongeren en ouderen. En we kunnen deze aanbieden tegen de scherpste prijzen.

 

Dus voor vakkundig advies, gunstige prijzen en uitstekende service ga je naar Comfortland, de grootste thuiszorgwinkel van Nederland.

Deskundig en professioneel advies – uw thuiszorgwinkel

Bij comfortland zitten de beste experts voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen om het perfecte hulpmiddel of comfortproduct te kiezen. Wilt u passend advies in uw specifieke situatie of heeft u twijfels over een mogelijke oplossing? Onze specialisten beantwoorden graag al uw vragen en geven u een persoonlijk advies.

 

U kunt ons op verschillende manieren bereiken. Zo kunt u ons bellen of ons een e-mail sturen, maar u kunt ook langskomen in onze thuiszorgwinkel in Den Haag. Onze specialisten staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en voorzien u van alle informatie die u nodig heeft. Zo wordt een hulpmiddel kopen wel heel gemakkelijk!

 

Een uitstekende service 

 

Wanneer u bij ons een hulpmiddel of comfortproduct koopt, kunt u de service verwachten die hoort bij een grote en betrouwbare thuiszorgwinkel of de zorgwinkel om de hoek. Met een groot team specialisten staan wij garant voor de beste service.

 

45 dagen bedenktijd

Zo kunt u niet alleen vertrouwen op snelle levertijden, maar krijgt u ook 45 dagen bedenktijd om te bepalen of uw aankoop bevalt! Bevalt deze niet dan kunt u deze retourneren. 

 

En dat geeft toch een prettig gevoel.

 

Een uniek assortiment hulpmiddelen

Bij Comfortland vindt u een uniek assortiment hulpmiddelen voor jongeren en ouderen. We zijn continue bezig met het verbeteren van ons assortiment en voeren uitsluitend A-merken van Etac, Linido, Andersen, Playmarket. Van veilige douchestoelen en stabiele douchebeugels tot comfortabele rollators en hippe boodschappentrolleys: bij ons vindt u precies wat u zoekt.

 

Daarnaast vindt u bij ons ook een zeer uitgebreid assortiment van badkamer hulpmiddelen, slaapkamer hulpmiddelen, medische hulpmiddelen, loophulpmiddelen, domotica en seniorentelefoons.