Weg met de sleur!

Weg met de sleur!

Merk:      Artikelnummer: 9.79E+12     0 beoordeling(en).  0 beoordeling(en).


Weg met de sleur!

€15,32 Excl. BTW: €14,06

Gratis verzending boven € 75,-

Aantal: Klik & Bestel
Meer dan 10 jaar online Gratis verzending boven € 75,- 45 dagen bedenktijd Snelle verzending Deskundige klantenservice

Weg met de sleur!


Over dit product zijn nog geen vragen gesteld.

Stel een vraag


Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Weg met de sleur!


Dit boek gaat over mensen boven de 55 jaar die hun huwelijk of hun relatie anders willen inrichten dan gebruikelijk is en daarom afwijkt van het traditionele huwelijksmodel dat ons met de opvoeding is meegegeven.

Naar aanleiding van het eerste boek van deze auteur dat de titel Verkering na je zestigste draagt en goed is ontvangen, is dit tweede boek ontstaan.
De discussie over de liefdesbetrekkingen van oudere mensen wordt steeds actueler en is daarom meer levend geworden.
De omstandigheden en de wensen veranderen omdat we veel ouder worden, langer gezond blijven en veel vrije tijd zullen hebben. De periode dat de kinderen de deur uit zijn en we weer met z’n tweeën leven, duurt langer dan ooit tevoren. Dit biedt veel mogelijkheden.

Dit geldt zowel voor mensen die al vele jaren getrouwd zijn als voor mensen die op oudere leeftijd een nieuwe en geschikte partner zoeken en ook naar andere vormen willen zoeken. Eenvoudig is dit echter niet en men loopt dan ook tegen problemen aan waar niet direct een oplossing voor gevonden kan worden.

Door middel van zeven verhalend beschreven interviews maken we kennis met mensen die naar tevredenheid in een door henzelf ‘op maat gemaakt’ huwelijk of relatie leven én met mensen die daar nog volop mee bezig zijn. In beide gevallen is er sprake van een proces dat geleidelijk aan verloopt en voor ieder paar een andere uitkomst laat zien. Het wordt daarnaast duidelijk dat de omgeving van deze paren daar soms veel moeite heeft door middel van vastgeroeste en pijnlijke vooroordelen.
Het blijkt dat velen, eenmaal bevrijd van vooroordelen, een verrassende creativiteit aan de dag leggen en enthousiast en zeer tevreden zijn.
Dit boek biedt, behalve de verhalen ook denkgereedschappen van deskundigen op dit gebied en kan daarom voor velen een inspiratie zijn om er met elkaar over van gedachten te wisselen en ook zelf aan de slag te gaan.

Beeldend kunstenaar Saskia Pfaeltzer heeft het geheel geïllustreerd.


Anders samenleven boven 55 jaar
- ook voor echtparen -

Sophie de Wijn
ISBN: 978 90 8850 215 6
160 pagina's

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Kunnen we u van dienst zijn?

klantenservice
Bel direct  

085 3037240


We beantwoorden uw vragen, denken graag met u mee over de beste oplossing en maken het u makkelijk door direct uw bestelling telefonisch te regelen.Stel een vraag

Klantbeoordelingen

Onze klanten geven ons een waardering van

8.8

 

Gebaseerd op 352 beoordelingen

Lees meer ...