Radiografische klokken

In deze rubriek vindt u een groot aanbod wekkers en klokken met alarm. Deze producten hebben vaak extra grote cijfers en achtergrondverlichting.  Een aantal wordt  gesynchroniseerd via een Europese tijdzender in Duitsland (DCF77) zodat u er zeker van bent dat de exact juiste tijd wordt weergegeven.

 

Een aanrader is onze Nederlands sprekende klok. U kunt hem instellen dat hij bij het drukken op een grote knop aan de bovenzijde met een helder klinkende vrouwenstem de exacte tijd uitspreekt.  “Het is 5 over 7 in de morgen”. Deze klok werkt op batterijen en is handig mee te nemen op vakantie of familiebezoek en  … een leuk kadootje.

 

Heeft u vragen of kunt u een advies gebruiken? Bel dan gerust even met onze klantenservice.

 

ONZE SLAAPKAMER-EXPERT

070-22 10 580

Rianne

Door de juiste hulpmiddelen toe te passen wordt uw verblijf in de slaapkamer zorgeloos en rust u lekker uit.


Producten 1 t/m 8 van 12 (2 pagina's)
Aantal
Sorteer
De dagklok heeft een duidelijk display met een hoog contrast, waardoor de letters en cijfers, ook bij veel zonlicht goed leesbaar blijven. De klok kan zowel opgehangen als neergezet worden.Voor slecht..
€104,95 Excl. BTW: €86,74
Gebaseerd op 2 beoordeling(en).
De BBrain Family D2 Dementieklok is een klok welke speciaal is gemaakt voor mensen die aan dementie lijden en hun naasten. Met deze nieuwe BBrain klok kunnen kinderen, kleinkinderen en verzorgers ove..
€199,00 Excl. BTW: €182,57
De BBrain Family G2 is een klok welke speciaal is gemaakt voor senioren en hun naasten. Naarmate we ouder worden, vergeten we steeds vaker kleine dingen zoals afspraken met de dokter of met (klein)ki..
€199,00 Excl. BTW: €182,57
Zeer overzichtelijke radiografische klok met nauwkeurige tijdsweergave. Bijzonder overzichtelijk met geschreven weekdag in 7 verschillende talen (Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans..
€89,95 Excl. BTW: €74,34
Snelle levering Gratis verzending boven € 75,- Achteraf betalen 14 dagen bedenktijd Gratis retourneren
Extra grote, duidelijke radiografische klok met temperatuur XXL en nauwkeurige tijdsweergave. Weergave van datum en weekdag in de Engelse taal en binnentemperatuur. Metaallook, matzilver. Om..
€119,95 Excl. BTW: €99,13
Grote radiografische klok met tijdsweergave en alarm met snooze functie. Deze klok is voorzien van een radiografische verbinding. Dit betekend dat klok verbinding maakt met de atoomklok in Frankfurt ..
€119,95 Excl. BTW: €99,13
Zwarte kalenderklok met analoge wijzerplaat en valletters. ​Mensen die minder goed zien hebben meer baat bij de zwarte uitvoering. Hoogte valletters t.b.v. dag- en maandaanduiding 3,3cm. Hoog..
€149,95 Excl. BTW: €123,93
Gebaseerd op 4 beoordeling(en).
Deze unieke drukknop klok met wekkerfunctie is eenvoudig te bedienen. Met een druk op de knop spreekt deze klok de tijd uit. Wordt er nogmaals op de knop gedrukt dan spreekt deze klok op een heldere t..
€39,95 Excl. BTW: €36,65
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
 

LEZEN, COMPUTEREN EN ETEN IN BED

Met onze bedtafels wordt dat comfortabel maar welke kies je?

 

HOE VOORKOM JE UIT BED VALLEN

Met onze uitvalbeveiligingen voorkom je grote problemen.

 

 

EEN INCONTINENTIEHOES OF ONDERLEGGER? 

Uw matras beschermen en zelf droog blijven, wat zijn de keuzes?

Onze Nieuwsbrief
Vul uw email-adres in om elke maand onze nieuwsbrief te ontvangen!

* E-mail adres: