Orthopedische kussens voor een goede nachtrust

Met een orthopedisch kussen, ook wel gezondheidskussen, voorkomt u rugklachten en nekklachten tijdens de nachtrust. Tevens bevordert een orthopedisch kussen een goede zit- of ligpositie. U raakt hierdoor minder vermoeid, ontlast uw wervels en voorkomt slaapproblemen.

 

Onze experts in comfortabel slapen leggen u graag uit welke gezondheidskussen het beste past in uw situatie.  U vindt een breed aanbod hoofdkussens, rugkussens en zitkussens van verschillende materialen zoals standaard schuim, traagschuim en combinaties van beide.  

 

U vindt altijd het juiste orthopedische kussen in onze collectie.

ONZE SLAAPKAMER-EXPERT

070-22 10 580

Rianne

Door de juiste hulpmiddelen toe te passen wordt uw verblijf in de slaapkamer zorgeloos en rust u lekker uit.


Producten 1 t/m 8 van 51 (7 pagina's)
Aantal
Sorteer
Harley Bed Relaxer Rugkussen | Zittend of Liggend te gebruiken
Meer info & Bestellen
Tijdelijk niet leverbaar
De Harley bed relaxer zorgt voor een optimale rugondersteuning en comfort aan uw rug en nek terwijl u zit of slaapt in bed. Het ergonomische kussen kan op 2 manieren worden gebruikt: om comfortabel r..
€51,95 Excl. BTW: €42,93
Gebaseerd op 3 beoordeling(en).
Dit uniek gegoten zitkussen is gemaakt van visco-eleastisch foam (traagschuim) en zorgt voor drukvermindering. Het zitkussen zorgt voor een stabiele en correcte zithouding en is voorzien van een stre..
€114,95 Excl. BTW: €95,00
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
De Harley Matrasverhoger, ook wel matrastilter genoemd, plaatst u onder uw matras om het matras te liften. Deze matraslifter kunt u gebruiken bij het voeteneind en bij het hoofdeinde van uw bed. De Ha..
€43,95 Excl. BTW: €36,32
Gebaseerd op 3 beoordeling(en).
De AllerZip kussensloop is ideaal tegen Bed Bugs (bedluis) en huisstofmijt. Bed Bugs en huisstofmijt kunnen allergieën, eczeem en astma veroorzaken. Een AllerZip® kussensloop zorgt voor een effectieve..
€31,95 Excl. BTW: €26,41
Snelle levering Gratis verzending boven € 75,- Achteraf betalen 14 dagen bedenktijd Gratis retourneren
Het antislip zitkussen voorkomt dat patiënten naar voren schuiven. Door het ontwerp van het antislip zitkussen kan men slechts naar achteren schuiven. Het kussen kan worden gebruikt op een stoel, in..
€179,95 Excl. BTW: €148,72
Het Hoofdkussen Medizon Open is ontwikkelt om stikken te voorkomen en daardoor uitermate geschikt voor onder andere mensen met epilepsie. Dit kussen is dooradembaar en dus zeer geschikt voor specifie..
€71,95 Excl. BTW: €59,46
Handig Jantje kussentje om zowel in stoel als bed te positioneren. Het kussentje is gevuld met CMHR polyschuimstaafjes en is zacht, ventilerend, drukverdelend en brandwerend. De hoes is van bra..
€44,95 Excl. BTW: €37,15
Met het Harley abductiekussen kunt u gemakkelijk de benen en knieën spreiden. Het Harley abductiekussen heeft een langwerpig, driehoekige vorm, ook wel spie vorm genoemd, waardoor benen en knieën gesp..
€94,95 Excl. BTW: €78,47
 

LEZEN, COMPUTEREN EN ETEN IN BED

Met onze bedtafels wordt dat comfortabel maar welke kies je?

 

HOE VOORKOM JE UIT BED VALLEN

Met onze uitvalbeveiligingen voorkom je grote problemen.

 

 

EEN INCONTINENTIEHOES OF ONDERLEGGER? 

Uw matras beschermen en zelf droog blijven, wat zijn de keuzes?

Onze Nieuwsbrief
Vul uw email-adres in om elke maand onze nieuwsbrief te ontvangen!

* E-mail adres: