Stap altijd warm in bed met een elektrische deken

Met een elektrisch deken stapt u altijd warm in bed. Zo geniet u altijd van een gezonde en comfortabele nachtrust. Een elektrisch deken houdt uw spieren en gewrichten warm en bevordert de doorbloeding. Zeker voor ouderen met stijve spieren en gewrichten biedt een elektrisch deken uitkomst.

 

Onze experts in comfortabel slapen leggen u graag uit welke elektrisch deken het beste past in uw situatie. U vindt een breed aanbod 1 persoons en 2 persoons elektrische dekens in diverse maten. De bediening van de elektrische dekens is helemaal afgestemd op nachtelijk gebruik door de duidelijk voelbare standen en automatische uitschakeling.

 

ONZE SLAAPKAMER-EXPERT

085 3037240

Rianne

Door de juiste hulpmiddelen toe te passen wordt uw verblijf in de slaapkamer zorgeloos en rust u lekker uit.


Producten 1 t/m 4 van 4 (1 pagina's)
Aantal
Sorteer
Elektrische warmtedeken met 3 aparte temperatuurzones en temperatuurregeling. Een elektrische deken van hoogwaardige kwaliteit. Door de vier elastische spanbanden is deze deken eenvoudig om de hoe..
€69,95 Excl. BTW: €57,81
Warmtedeken met carbon fibers. Zeer licht en dun materiaal. De innovatieve Carbon (koolstof) warmtetechnologie in deze dekens heeft een aantal voordelen: - grote hoeveelheid warmte kan worden opges..
€126,95 Excl. BTW: €104,92
Wilt u ook weer lekker in een warm bed stappen? Heerlijk ontspannen in slaap vallen met deze elektrische warmtedeken met temperatuurregeling en slaapmodus. Gedurende de slaapfase wordt de temperatuur ..
€126,95 Excl. BTW: €104,92
Elektrische warmtedeken met temperatuurregeling door middel van 3 temperatuurstanden. Een elektrische deken van hoogwaardige kwaliteit. Door de 4 elastische banden is deze warmtedeken eenvoudig aan uw..
€39,95 Excl. BTW: €33,02
 

LEZEN, COMPUTEREN EN ETEN IN BED

Met onze bedtafels wordt dat comfortabel maar welke kies je?

 

HOE VOORKOM JE UIT BED VALLEN

Met onze uitvalbeveiligingen voorkom je grote problemen.

 

 

EEN INCONTINENTIEHOES OF ONDERLEGGER? 

Uw matras beschermen en zelf droog blijven, wat zijn de keuzes?