Klantbeoordelingen

Onze klanten geven ons een waardering van

8.8

 

Gebaseerd op 352 beoordelingen

Lees meer ... 

 

Een bedtafel voor het lezen, schrijven en iPad in bed

Een bedtafel, vaak ook bedleestafel genoemd, kunt u naast uw bed, stoel of rolstoel plaatsen.  Met een bedtafel kunt u allerlei activiteiten uitvoeren.  Bijvoorbeeld comfortabel lezen en schrijven, een Ipad of computer gebruiken, eten en drinken of bij het wassen.  Allemaal vanuit uw bed of stoel.

 

Onze speciale tafel voor stoel- en bed kunt u voor uw stoel zetten waarbij het blad toch dicht bij uw lichaam komt door de  verstelmogelijkheid in een hoek.

 

Onze experts in comfortabel slapen leggen u graag uit welke bedtafel het beste past in uw situatie.  Er zijn bedtafels met variabele hoogte,  kantelverstelling en bedtafels op wielen.  Voor lekker in bed ontbijten of werken, is een verrijdbare bedtafel op wielen een praktische en stijlvolle oplossing.

ONZE SLAAPKAMER-EXPERT

085 3037240

Rianne

Door de juiste hulpmiddelen toe te passen wordt uw verblijf in de slaapkamer zorgeloos en rust u lekker uit.


Producten 1 t/m 7 van 7 (1 pagina's)
Aantal
Sorteer
Herdegen bedleestafel verstelbaar op wielen
Meer info & Bestellen
Direct leverbaar
Met de Herdegen bedtafel verstelbaar op wielen haalt u een praktische hulp voor bij het bed of een stoel in huis. De bedtafel kunt u plaatsen bij uw stoel of bed en biedt een comfortabel tafelblad waa..
€159,95 Excl. BTW: €132,19
Gebaseerd op 7 beoordeling(en).
Deze stoelleestafel heeft een frame van gecoat staal. Het houten werkblad is eenvoudig te reinigen en in iedere gewenste hoek te zetten met de draaiknop. Afmetingen: Tafelblad: lengte 60cm, breed..
€126,95 Excl. BTW: €104,92
Deze bedleestafel heeft een kantelbaar grijs blad van 40 x 60 cm. In de hoogte verstelbaar van 71-105 cm. Zonder zijblad. Grijs H-frame. Met 4 ongeremde wielen. Het onderste gedeelte van..
€80,95 Excl. BTW: €66,90
Gebaseerd op 3 beoordeling(en).
Deze Vigo bedleestafel heeft een kantelbaar wit/grijs blad. Afmetingen blad 40x60cm. Hoogte verstelbaar van 72-105cm. Zijblad van 15x40cm. Grijs gemoffeld frame. 4 ongeremde wielen. Dr..
€217,95 Excl. BTW: €180,12
Gebaseerd op 2 beoordeling(en).
Snel in huis Gratis verzending boven € 75,- 10+ jaar online 45 dagen bedenktijd Deskundige klantenservice
Met deze ergonomische handgreep staat u veilig en makkelijk op. Het draaibare plateau is multifunctioneel te gebruiken, zo kunt u er bijvoorbeeld een laptop, boek of eten en drinken op plaatsen. Inc..
€299,95 Excl. BTW: €247,89
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
Bedleestafel kantelbaar blad
Meer info & Bestellen
Direct leverbaar
Deze bedleestafel heeft een kantelbaar en een vast blad. De leestafel heeft wieltjes, waardoor hij gemakkelijk te verplaatsen is. Het kleine plateau wordt gebruikt om diverse spullen op te leggen. ..
€124,95 Excl. BTW: €103,26
Met de Herdegen bedleestafel, verstelbaar en op wielen, haalt u een praktische voor bij het bed of een stoel in huis. Deze witte bedtafel kunt u plaatsen bij uw stoel of bed en zorgt voor een comforta..
€159,95 Excl. BTW: €132,19
Gebaseerd op 4 beoordeling(en).

Wanneer kiest u voor een bedtafel of bedleestafel

 

Een verrijdbare bedtafel, vaak ook bedleestafel genoemd, is een praktische en stijlvolle oplossing als u heerlijk vanuit bed wilt werken op de laptop of tablet. Uiteraard is een bedtafel ook ideaal om vanuit bed te eten of drinken. Maar ook vanuit noodzaak kan een bedtafel uitkomst bieden, bijvoorbeeld bij mensen die bedlegering zijn. Een bedtafel op wielen is over het algemeen een stuk stabieler dan een blad op pootjes. En ben je klaar, dan zet je de verrijdbare bedtafel aan de kant of dient het tafeltje als nachtkastje.

 

Bedtafel kopen: Hoe kiest u het juiste model

 

Onze bedtafels zijn met zorg geselecteerd van topmerken. Veiligheid, comfort en gebruiksvriendelijkheid staan bij ons voorop. De keuze voor het juiste model is onder andere afhankelijk van uw eigen smaak, maar ook of u de bedtafel als stoelleestafel wilt gebruiken en de ruimte die u thuis heeft.

 

Best verkochte modellen:

 

1. Herdegen bedtafel verstelbaar op wielen
2. Kantelbare bedleestafel met grijs werkblad
3. Inklapbaar bedtafeltje bed tray

 

LEZEN, COMPUTEREN EN ETEN IN BED

Met onze bedtafels wordt dat comfortabel maar welke kies je?

 

HOE VOORKOM JE UIT BED VALLEN

Met onze uitvalbeveiligingen voorkom je grote problemen.

 

 

EEN INCONTINENTIEHOES OF ONDERLEGGER? 

Uw matras beschermen en zelf droog blijven, wat zijn de keuzes?