Een bedbeugel om veilig uit bed of boxspring te stappen

Met een bedbeugel kunt u veilig in en uit bed stappen en voorkomt u vallen uit bed. Wanneer u moeite heeft met het in en uit bed komen of als u eens uit bed bent gevallen, biedt een bedbeugel of bedsteun veiligheid tijdens transfers in en uit bed.

 

In deze categorie vindt u al onze bedbeugels. Wij hebben een uitgebreid assortiment en werken samen met ergotherapeuten. Onze experts in comfortabel slapen leggen u graag uit welke bedbeugel het beste past op uw bed of boxspring. Wanneer u vragen heeft of niet zeker bent over welke bedbeugel geschikt is, neem dan contact met ons op.

 

Houdt in elk geval rekening met een aantal factoren zoals: Heeft het bed een ombouw, heeft het bed een verstelbare bodem? En moet de bedbeugel mobiel inzetbaar zijn.

  • Heeft het bed een ombouw?  
  • Heeft het bed een verstelbare bodem?
  • Moet de bedbeugel bijvoorbeeld mobiel inzetbaar zijn?

ONZE SLAAPKAMER-EXPERT

085 3037240

Rianne

Door de juiste hulpmiddelen toe te passen wordt uw verblijf in de slaapkamer zorgeloos en rust u lekker uit.


Producten 1 t/m 14 van 14 (1 pagina's)
Aantal
Sorteer
Met de bedstick dubbele bedbeugel in het wit of verchroomd staal kan u helpen bij het in en uit bed stappen. Tevens biedt de bedbeugel ondersteuning wanneer het draaien in bed moeizaam gaat door de ha..
€73,00 Excl. BTW: €60,33
Gebaseerd op 11 beoordeling(en).
Transferhulp die onder het matras te schuiven is en gefixeerd wordt met banden voor extra veiligheid. Eenvoudig in en uit elkaar te halen. Geschikt voor boxspring bedden. Hoogte van het handvat is..
€154,95 Excl. BTW: €128,06
Bedbeugel Easyrail dubbel
Meer info & Bestellen
Tijdelijk niet leverbaar
De dubbele bedbeugel Easyrail is een transferhulp met aan beide zijde een handgreep, die onder het matras door loopt. Speciaal voor bedden met een bedombouw waar het matras in valt. Eenvoudig te vers..
€299,95 Excl. BTW: €247,89
Stevige bedtouwladder van duurzaam nylon met ergonomische handgrepen van anti-slip materiaal. Biedt een helpende hand om tot een zittende positie te komen in bed.   Specificaties bedtouwladder ..
€32,95 Excl. BTW: €27,23
Snel in huis Gratis verzending boven € 75,- 10+ jaar online 45 dagen bedenktijd Deskundige klantenservice
Bedsteun Bedcane ergonomisch met antislip handvat
Meer info & Bestellen
Tijdelijk niet leverbaar
Met de bedsteun Bedcane ergonomisch kunt u eenvoudig tot een zittende positie komen en de ergonomische handgreep ondersteunt bij transfers in en uit bed. De bedcane is universeel en daarmee geschikt v..
€139,95 Excl. BTW: €115,66
De bedsteun lichtgewicht Econorail is universeel en daarmee geschikt voor elke boxspring of bed. De bedsteun biedt u optimale ondersteuning bij het in en uit bed stappen en is eenvoudig uit elkaar te ..
€99,95 Excl. BTW: €82,60
De lichtgewicht bedbeugel Advantage is universeel en daarmee geschikt voor elke boxspring of bed. De bedsteun biedt u optimale ondersteuning bij het in en uit bed stappen en is eenvoudig opklapbaar na..
€114,95 Excl. BTW: €95,00
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
Met de bedgalg staand model met voet kunnen bedlegerige mensen zichzelf omhoogtrekken om zo te kunnen verliggen of verzitten in bed. De bedgalg op poten is eenvoudig op de gewenste gebruikershoogte af..
€185,00 Excl. BTW: €152,89
Gebaseerd op 2 beoordeling(en).
Met deze bedgalg staand model met voet kunnen bedlegerige mensen zichzelf omhoogtrekken om zo te kunnen verliggen of verzitten in bed. De bedgalg op poten is eenvoudig op de gewenste gebruikershoogte ..
€172,95 Excl. BTW: €142,93
Met deze losse bedpapegaai voor muurbevestiging kunnen bedlegerige mensen zichzelf omhoogtrekken om zo te kunnen verliggen of verzitten in bed. De bedpapegaai is eenvoudig aan de muur te monteren en d..
€249,95 Excl. BTW: €206,57
Als u op bed ligt wilt u zicht kunnen verliggen of verzitten. Dit kan door middel van armleggers, maar deze zijn niet altijd aanwezig of geschikt. Een steungelegenheid boven uw hoofd, een bedpapegaai ..
€213,95 Excl. BTW: €176,82
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
Deze beugel geeft steun aan diegene die moeite heeft met het in en uit bed gaan. De bedsteun is op twee plaatsen hoogte verstelbaar. Dit bedhekje is zeer geschikt voor boxsprings. De twee poten sta..
€64,95 Excl. BTW: €53,68
Gebaseerd op 4 beoordeling(en).
Transferbeugel Easyrail
Meer info & Bestellen
Direct leverbaar
Transferhulp die onder het matras te schuiven is. Speciaal voor bedden met een bedombouw waar de matras in valt. Eenvoudig in en uit elkaar te halen. Ook verkrijgbaar in een dubbele uitvoering. ..
€168,95 Excl. BTW: €139,63
Deze metalen dekenboog met plastic coating voorkomt dat het gewicht van beddengoed op de benen of voeten rust. De basis van de dekenboog schuift u onder de matras. Het beddengoed plaatst u over het fr..
€52,95 Excl. BTW: €43,76

Wanneer kiest u voor een bedbeugel?

Een bedbeugel biedt uitkomst als u merkt dat uw mobiliteit verminderd, bijvoorbeeld om in en uit bed stappen u meer energie kost. Bedbeugels, ook wel bedsteunen genoemd, geven steun om eenvoudiger in en uit bed te stappen. Ook kost het minder kracht om overeind te komen of te gaan verliggen in bed. Tevens dient een bedbeugel als uitvalbeveiliging. Een bedbeugel verkleint de kans op valpartijen uit bed aanzienlijk.

 

Bedbeugel kopen: Welke bedbeugel is voor geschikt?

Onze beugels zijn met zorg geselecteerd van topmerken. Veiligheid en comfort staan bij ons voorop en moeten voldoen aan onze kwaliteitseisen. U vindt in onze collectie enkele- en dubbele bedbeugels, maar ook een bedpapegaai met muurbevestiging of bedgalg papegaai op poten.

 

Bedbeugels voor ledikant met een ombouw

Er zijn specifieke bedbeugels die geschikt zijn voor bedden met een ombouw. Deze passen in de ombouw van het bed en op de lattenbodem. Onze bedbeugels die geschikt zijn voor een ledikant met ombouw zijn de Bedstick dubbele bedbeugel, Bedbeugel Easyrail dubbel en Bedbeugel Easyrail enkel.

 

Bedbeugels voor een boxspring

Voor boxsprings zijn er ook specifieke bedbeugels. Normaal gesproken passen alle bedbeugels op boxsprings, maar sommige bedbeugels hebben meer grip op een boxspring. De bedbeugel ligt namelijk niet vast in de ombouw/ledikant. Bedbeugels die speciaal voor een boxspring gemaakt zijn de Bedcane ergonomische bedsteun, Bedstick dubbele bedbeugel, Bedbeugel Easyrail dubbel en Bedbeugel Easyrail enkel

 

Aandachtspunten bij aanschaf van een bedbeugel

Bedbeugels zijn er in verschillende soorten en maten. Hieronder vind je enkele tips en adviezen voor aanschaf.

 

  • Let op de dikte van uw matras. Bij een dik matras is het handig om een bedbeugel die in hoogte verstelbaar is te kiezen.
  • Let op de breedte van het handvat. Een breder handvat voorkomt de kans op valpartijen uit bed, omdat het handvat u tegenhoudt.

 

Wilt Is het doel om uit bed vallen te voorkomen kies dan juist voor een brede beugel of een bedhek. Wij bieden diverse bedhekken, zoals een verstelbaar bedhek, die valpartijen uit bed voorkomen. Tevens zijn deze wegklapbaar om in en uit bed stappen te vergemakkelijken.

 

Voor een veilig gebruik adviseren wij om de bedbeugel te bevestigen met de bevestigingsbanden.

 

LEZEN, COMPUTEREN EN ETEN IN BED

Met onze bedtafels wordt dat comfortabel maar welke kies je?

 

HOE VOORKOM JE UIT BED VALLEN

Met onze uitvalbeveiligingen voorkom je grote problemen.

 

 

EEN INCONTINENTIEHOES OF ONDERLEGGER? 

Uw matras beschermen en zelf droog blijven, wat zijn de keuzes?