Makkelijker opstaan met een sta-op hulp

Kunt u best wat hulp gebruiken bij het opstaan vanuit uw stoel? Met een sta-op hulp kunt u makkelijk zitten en opstaan. De sta-op hulp is een zitting die u op de stoel plaatst en meehelpt met het opstaan en zitten. Het is hét alternatief voor een sta op stoel.

 

Onze experts in mobiliteitsoplossingen leggen u graag uit welke sta-op hulp het beste past in uw situatie. Gaat u een sta-op hulp kopen? Vraag ons om deskundig advies voor de juiste sta-op hulpmiddel.


Producten 1 t/m 5 van 5 (1 pagina's)
Aantal
Sorteer
Deze grijppaal met zwenkbare handgreep klikt iedere 45 graden vast en is op vier verschillende hoogtes vast te pakken. De grijppaal kan in vrijwel elke ruimte geïnstalleerd worden. De veiligheid..
€284,95 Excl. BTW: €235,50
De ELK is een compact, op batterijen werkend tilkussen, bedoeld om iemand van de grond op te tillen. Als iemand gevallen is, kan diegene op het kussen schuiven, of op het kussen worden gerold en verv..
€3.559,95 Excl. BTW: €2.942,11
De universele sta-op-hulp is een draagbaar lichtgewicht kussen dat van elke stoel een liftsysteem maakt. De kracht van de katapultzit wordt gerealiseerd door een centrale pneumatische cilinder en kan..
€186,95 Excl. BTW: €154,50
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
Blijf zelfstandig met de UpEasy • Speciaal ontworpen voor personen met lichte tot gemiddelde ‘sta-op’ problemen • Makkelijk mee te nemen • Standaard en elektrische modellen • LeveLift™ technologie..
€186,95 Excl. BTW: €154,50
Gebaseerd op 4 beoordeling(en).
Snel in huis Gratis verzending boven € 75,- 10+ jaar online 45 dagen bedenktijd Deskundige klantenservice
De ideale sta-op-hulp in elektrisch uitvoering. De UpEasy Power Seat is een uitstekende en handige mobiele oplossing voor personen die niet of moeilijk uit de stoel kunnen opstaan. U heeft geen aparte..
€369,95 Excl. BTW: €305,74

 

Heeft u vragen?

 

Heeft u vragen of kunt u het hulpmiddel dat u nodig heeft niet vinden? Bel dan gerust even met onze klantenservice, wij helpen u graag verder met het maken van een keuze.