Makkelijker opstaan met een sta-op hulp

Kunt u best wat hulp gebruiken bij het opstaan vanuit uw stoel? Met een sta-op hulp kunt u makkelijk zitten en opstaan. De sta-op hulp is een zitting die u op de stoel plaatst en meehelpt met het opstaan en zitten. Het is hét alternatief voor een sta op stoel.

 

Onze experts in mobiliteitsoplossingen leggen u graag uit welke sta-op hulp het beste past in uw situatie. Gaat u een sta-op hulp kopen? Vraag ons om deskundig advies voor de juiste sta-op hulpmiddel.

Onze mobiliteit-expert

070-22 10 580

Peter

 

Ik denk graag met u mee welk loophulpmiddel of boodschappentrolley in uw situatie het meest geschikt is!


Producten 1 t/m 3 van 3 (1 pagina's)
Aantal
Sorteer
Deze grijppaal met zwenkbare handgreep klikt iedere 45 graden vast en is op vier verschillende hoogtes vast te pakken. De grijppaal kan in vrijwel elke ruimte geïnstalleerd worden. De veiligheid..
€284,95 Excl. BTW: €235,50
De ELK is een compact, op batterijen werkend tilkussen, bedoeld om iemand van de grond op te tillen. Als iemand gevallen is, kan diegene op het kussen schuiven, of op het kussen worden gerold en verv..
€3.559,95 Excl. BTW: €2.942,11
Blijf zelfstandig met de UpEasy • Speciaal ontworpen voor personen met lichte tot gemiddelde ‘sta-op’ problemen • Makkelijk mee te nemen • Standaard en elektrische modellen • LeveLift™ technologie..
€186,95 Excl. BTW: €154,50
Gebaseerd op 4 beoordeling(en).

 

Heeft u vragen?

 

Heeft u vragen of kunt u het hulpmiddel dat u nodig heeft niet vinden? Bel dan gerust even met onze klantenservice, wij helpen u graag verder met het maken van een keuze.