Productfilter
 • Prijs
  - €
 • Merken
 • Soort handvat
  0
 • Materiaal
  0
  0
 • Kleur
  0
  0
 • Opvouwbaar
 • Hoogte instelbaar
 • Hoogte
 • Max. gebruikersgewicht

Klantbeoordelingen

Onze klanten geven ons een waardering van

8.7


Gebaseerd op 1327 beoordelingen

Lees meer...Loophulpmiddelen overig

Bewegen is gezond voor ieder mens! Met name ook op hogere leeftijd is het belangrijk te blijven bewegen. In deze rubriek vindt u allerlei handige hulpmiddelen op het gebied van bewegen en veiligheid. Wij willen graag een bijdrage leveren om voor u het lopen, zitten en staan te vergemakkelijken en veiliger te maken. Oók bij winterse weersomstandigheden.

 

Onze mobiliteit-expert

070-22 10 580

Peter

 

Ik denk graag met u mee welk loophulpmiddel of boodschappentrolley in uw situatie het meest geschikt is!


Producten 1 t/m 8 van 44 (6 pagina's)
Aantal
Sorteer
Wilt u eerst vrijblijvend een proefritje maken? Uiteraard is dit mogelijk bij onze winkel in Den Haag.  Bel 070 - 22 10 580 voor het maken van een afspraak. Tijdens de proefrit krijgt u uitleg over d..
€549,00 €519,00 Excl. BTW: €476,15
In vergelijking met andere anti glij-ijzers kunt u de SchoenSpike ook makkelijk gebruiken op de fiets en in de auto. De schoenSpike is namelijk alleen aan de hak bevestigd. De SchoenSpike is e..
€32,95 Excl. BTW: €27,23
Gebaseerd op 4 beoordeling(en).
Schoenspike Professional, gemaakt van TPU ( Thermoplastic Polyurethaan ) in een felle gele kleur en is anti-statisch. Heeft een uitstekende weerstand tegen oliën, vetten, lage temperaturen en slijtag..
€33,95 Excl. BTW: €28,06
  U hoeft niet meer binnen te blijven als er buiten sneeuw en ijs ligt.  Met de Vitility Ice Cover schoenovertrekken heeft u meer grip in de sneeuw en op ijs/ijzel. De spikes (puntjes) aan de ond..
€12,95 Excl. BTW: €10,70
Snelle levering Gratis verzending boven € 75,- Achteraf betalen 14 dagen bedenktijd Gratis retourneren
Vermindert het risico op uitglijden. De sneeuw of ijsdop voor uw wandelstok of kruk is gemakkelijk te bevestigen door deze over het uiteinde van de wandelstok te schuiven en daarna aan te draaien z..
€4,95 Excl. BTW: €4,54
Een revolutionaire oplossing om twee krukken bij elkaar te houden. Door de sterke magneet blijven de twee krukken aan elkaar en vallen niet om. Boren, schroeven en het gebruik van gereedschap niet n..
€24,95 Excl. BTW: €20,62
Een lichtgewicht draaischijf voor een vloeiende draaiende beweging tijdens een transfer. De verzorger kan het draaien blokkeren (afremmen) door met de voet de flexibele rand van de schijf licht in te..
€144,95 Excl. BTW: €119,79
Dit gestoffeerde draaikussen is een lichtgewicht, handig hulpmiddel om eenvoudiger mee te kunnen draaien tijdens het zitten. Dit draaikussen kan bovendien hulp bieden aan een verzorger om iemand veil..
€24,95 Excl. BTW: €20,62

 

Heeft u vragen?

 

Wilt u graag advies of kunt u het hulpmiddel dat u zoekt niet vinden? Belt u dan gerust met onze klantenservice. Wij helpen u graag met het maken van een keuze.

 

Onze Nieuwsbrief
Vul uw email-adres in om elke maand onze nieuwsbrief te ontvangen!

* E-mail adres: