Productfilter
  • Prijs
    - €
  • Merken

Klantbeoordelingen

Onze klanten geven ons een waardering van

0,


Gebaseerd op 127 beoordelingen

Lees meer...Revalideren met comfortabele krukken

Bent u minder goed ter been of moet u weer leren lopen na een operatie? Krukken, of ook wel loopkrukken genoemd, kunnen dan uitkomst bieden. Met krukken heeft u de mogelijkheid om zelfstandig en stap voor stap te lopen. De krukken zijn geschikt voor privé gebruik en de thuiszorg.

 

Onze experts in mobiliteitsoplossingen leggen u graag uit welke krukken het beste passen in uw situatie. In onze webwinkel vindt u diverse krukken met verstelbare onderarmsteun en handgreep. Gaat u krukken kopen? Voor de juiste krukken of loopkrukken bent u aan het juiste adres.

Onze mobiliteit-expert

070-22 10 580

Peter

 

Ik denk graag met u mee welk loophulpmiddel of boodschappentrolley in uw situatie het meest geschikt is!


Producten 1 t/m 8 van 8 (1 pagina's)
Aantal
Sorteer
Met de ergonomisch gevormde Ergobaum loopkruk heeft u de ondersteuning die perfect bij u past, want deze is geheel naar uw eigen voorkeuren in te stellen.  Bij het ontwerp van een kruk is het niet ..
€119,95 Excl. BTW: €110,05
Met de ergonomisch gevormde Ergobaum loopkrukken heeft u de ondersteuning die perfect bij u past, want deze zijn geheel naar uw eigen voorkeuren in te stellen.  Bij het ontwerp van een kruk is het ..
€199,00 Excl. BTW: €182,57
Design anatomische krukken. Ergonomisch handvat Anti klikgeluid ring Aluminium buis   Technische specificaties: Max gewicht: 130 kg Lengte handvat: 10 cm Hoogte handvat: 80..
€33,10 Excl. BTW: €27,36
Extra steun en loopcomfort met elleboogkruk Cumfy Heeft u extra steun nodig tijdens het lopen, bijvoorbeeld tijdens revalidatie, bij evenwichtsproblemen of pijn bij het lopen? Met een elleboogkruk ..
€22,95 Excl. BTW: €21,06
Snelle levering Gratis verzending boven € 75,- Achteraf betalen 14 dagen bedenktijd Gratis retourneren
  De onderarmkrukken hebben een anatomische zachte greep en bieden hiermee steun aan de handpalmen en verspeiden de druk. De kruk én de armsteun zijn afzonderlijk in hoogte te verstellen. M..
€57,95 Excl. BTW: €53,17
Deze elleboogkruk is lichtgewicht en heeft een open manchet. De hoogte van de kruk/handvat en van de elleboogsteun zijn afzonderlijk instelbaar. Hoogte instelbaar van 76 - 101cm Hoogte elleboo..
€16,95 Excl. BTW: €15,55
Gebaseerd op 7 beoordeling(en).
 LET OP: Zwart en Blauw tijdelijk niet leverbaar !  Extra steun en loopcomfort met elleboogkruk Cumfy Heeft u extra steun nodig tijdens het lopen, bijvoorbeeld tijdens revalidatie, bij evenwicht..
€44,95 Excl. BTW: €41,24
Indien u ooit gebruik (heeft) (ge)maakt van elleboogkrukken, dan weet u vast hoe zeer uw polsen soms kunnen gaan doen. Dit komt doordat uw polsen tijdens het gebruik continu de schakel tussen de kruk ..
€24,95 Excl. BTW: €22,89
Onze Nieuwsbrief
Vul uw email-adres in om elke maand onze nieuwsbrief te ontvangen!

* E-mail adres: