Productfilter
  • Prijs
    - €
  • Merken

Klantbeoordelingen

Onze klanten geven ons een waardering van

8.8

 

Gebaseerd op 352 beoordelingen

Lees meer ... 

 

Revalideren met comfortabele krukken

Bent u minder goed ter been of moet u weer leren lopen na een operatie? Krukken, of ook wel loopkrukken genoemd, kunnen dan uitkomst bieden. Met krukken heeft u de mogelijkheid om zelfstandig en stap voor stap te lopen. De krukken zijn geschikt voor privé gebruik en de thuiszorg.

 

Onze experts in mobiliteitsoplossingen leggen u graag uit welke krukken het beste passen in uw situatie. In onze webwinkel vindt u diverse krukken met verstelbare onderarmsteun en handgreep. Gaat u krukken kopen? Voor de juiste krukken of loopkrukken bent u aan het juiste adres.

Onze mobiliteit-expert

085 3037240

Willem

 

Ik denk graag met u mee welk loophulpmiddel of boodschappentrolley in uw situatie het meest geschikt is!


Producten 1 t/m 8 van 8 (1 pagina's)
Aantal
Sorteer
Met de ergonomisch gevormde Ergobaum loopkrukken heeft u de ondersteuning die perfect bij u past, want deze zijn geheel naar uw eigen voorkeuren in te stellen.  Bij het ontwerp van een kruk is het ..
€199,00 Excl. BTW: €182,57
Design anatomische krukken. Ergonomisch handvat Anti klikgeluid ring Aluminium buis   Technische specificaties: Max gewicht: 130 kg Lengte handvat: 10 cm Hoogte handvat: 80..
€33,10 Excl. BTW: €27,36
Extra steun en loopcomfort met elleboogkruk Cumfy Heeft u extra steun nodig tijdens het lopen, bijvoorbeeld tijdens revalidatie, bij evenwichtsproblemen of pijn bij het lopen? Met een elleboogkruk ..
€22,95 Excl. BTW: €21,06
  De onderarmkrukken hebben een anatomische zachte greep en bieden hiermee steun aan de handpalmen en verspeiden de druk. De kruk én de armsteun zijn afzonderlijk in hoogte te verstellen. M..
€57,95 Excl. BTW: €53,17
Snel in huis Gratis verzending boven € 75,- 10+ jaar online 45 dagen bedenktijd Deskundige klantenservice
Deze elleboogkruk is lichtgewicht en heeft een gesloten manchet. De hoogte van de kruk/handvat en van de elleboogsteun zijn afzonderlijk instelbaar. Hoogte instelbaar van 76 - 101cm Hoogte ell..
€16,95 Excl. BTW: €15,55
Gebaseerd op 2 beoordeling(en).
Deze elleboogkruk is lichtgewicht en heeft een open manchet. De hoogte van de kruk/handvat en van de elleboogsteun zijn afzonderlijk instelbaar. Hoogte instelbaar van 76 - 101cm Hoogte elleboo..
€16,95 Excl. BTW: €15,55
Gebaseerd op 7 beoordeling(en).
Extra steun en loopcomfort met elleboogkruk Cumfy Heeft u extra steun nodig tijdens het lopen, bijvoorbeeld tijdens revalidatie, bij evenwichtsproblemen of pijn bij het lopen? Met een elleboogkruk ..
€54,95 Excl. BTW: €50,41
Indien u ooit gebruik (heeft) (ge)maakt van elleboogkrukken, dan weet u vast hoe zeer uw polsen soms kunnen gaan doen. Dit komt doordat uw polsen tijdens het gebruik continu de schakel tussen de kruk ..
€29,95 Excl. BTW: €27,48