Verplaats uzelf veilig en comfortabel met een drempelhulp

Drempelhulpen zijn de ideale oplossing om met uw rolstoel, rollator of scootmobiel door en om het huis te rijden. Er diverse drempelhulpen en oprijplaten om de veiligheid en het gemak rond drempels te vergroten.

 

Onze experts in mobiliteitsoplossingen leggen u graag uit welke drempelhulpen het beste passen in uw thuissituatie. In onze webwinkel vindt u diverse drempelhulpen en oprijplaten in diverse maten die permanent of tijdelijk geplaatst kunnen worden i. De mobiele drempelhulpen kunt gebruiken voor onderweg of op vakantie. Gaat u een drempelhulp kopen? Voor de juiste drempelhulpen en oprijplaten bent u aan het juiste adres.

Onze mobiliteit-expert

070-22 10 580

Peter

 

Ik denk graag met u mee welk loophulpmiddel of boodschappentrolley in uw situatie het meest geschikt is!


Producten 1 t/m 8 van 12 (2 pagina's)
Aantal
Sorteer
Pondus PAW04276 drempelhulp
Meer info & Bestellen
Direct leverbaar
De Pondus PAW04276 in hoogte verstelbare drempelhulp  Variabele in hoogte instelbare aluminium oprijplaat 3-7 cm Afmeting 76 x 21 x  3-7 cm (lengte x breedte x hoogte)   Op hoogte instelbare..
€57,95 Excl. BTW: €47,89
Pondus PFD04076 drempelhulp
Meer info & Bestellen
Direct leverbaar
De Pondus PFD04076 drempelhulp is de oplossing om drempels te nemen met een rollator, rolstoel of scootmobiel. Deze drempelvervanger is geschikt voor drempelhoogtes van 3 - 7 cm. De Pondus drempelhulp..
€115,00 Excl. BTW: €95,04
Pondus PFD04225 drempelhulp
Meer info & Bestellen
Direct leverbaar
De Pondus PFD04225 drempelhulp is de oplossing om drempels te nemen met een rollator, rolstoel of scootmobiel. Deze 2-delige set van smalle drempelhulpen is geschikt voor drempelhoogtes van 3 - 7 cm. ..
€129,00 Excl. BTW: €106,61
Indien het niet mogelijk is de oude drempel te verwijderen, dan kunt u kiezen voor een drempelhulp die tegen de bestaande drempel wordt geplaatst. De drempelhulp is een gepatenteerd modulair systeem t..
€61,95 Excl. BTW: €51,20
Snelle levering Gratis verzending boven € 75,- Achteraf betalen 14 dagen bedenktijd Gratis retourneren
Indoor Drempelhulp - Drempelbrug
Meer info & Bestellen
Niet op voorraad
Door deze drempelhulpen wordt de toegankelijkheid van en mobiliteit in woningen en gebouwen geoptimaliseerd.  Praktisch, doeltreffend en betaalbaar. De aluminium drempelprofielen en hulpen hebben ee..
€89,95 Excl. BTW: €74,34
De drempelvervanger is bedoeld ter vervanging van bestaande drempels in huis of als drempelhulp bij geringe hoogteverschillen tot ongeveer 15 mm. Dit soort hoogteverschillen komen bijvoorbeeld voor bi..
€35,95 Excl. BTW: €29,71
Deze twee inschuifbare hellingen zijn speciaal ontworpen om makkelijk mee te nemen. Gemaakt van lichtgewicht geanodiseerd aluminium. Geschikt voor rolstoelen en mini scootmobielen. Inclusief o..
€176,95 Excl. BTW: €146,24
Door de rolstoel helling oprolbaar worden trappen toegankelijk. De helling is gemaakt van een aluminiumconstructie. Oprolbaar en gemakkelijk mee te nemen. Maximale te overbruggen hoogte: 20 cm. ..
€219,95 Excl. BTW: €181,78

 

Drempelhulp kopen? Wij geven advies bij het kiezen van de juiste drempelhulp

 

Heeft u moeite met het vinden van het juiste type drempelhulp? Belt u dan gerust even met onze klantenservice. Wij helpen u graag bij het maken van een keuze.

Onze Nieuwsbrief
Vul uw email-adres in om elke maand onze nieuwsbrief te ontvangen!

* E-mail adres: