Onze klanten geven ons een
9.1
op basis van 760 productbeoordelingen
Lees ze op de productpagina's....

Ga er comfortabel op uit met deze loophulpmiddelen

Heerlijk naar buiten gaan voor een boodschap, wandeling of een bezoek. Vaak lijken dit vanzelfsprekende dagelijkse activiteiten, maar dat geldt niet voor iedereen. Deze loophulpmiddelen kunnen u helpen om uw zelfstandigheid te behouden en geven een veilig gevoel.

 

Onze experts in mobiliteitsoplossingen leggen u graag uit welke loophulpmiddelen het beste passen in uw situatie. U vindt een breed aanbod rollators, looprekken, wandelstokken en meer. Ook zijn er specifieke loophulpmiddelen voor binnen en buiten. U kunt ook overwegen om een boodschappentrolley aan te schaffen. Een 4-wiel trolley kunt u voortduwen en geeft u extra steun.

Onze mobiliteit-expert

070-22 10 580

Peter

 

Ik denk graag met u mee welk loophulpmiddel of boodschappentrolley in uw situatie het meest geschikt is!


Producten 1 t/m 8 van 212 (27 pagina's)
Aantal
Sorteer
Bekijkt u ook eens de productvideo’s van deze prachtige Carbon Ultralight Large rollator!   De Carbon Ultralight Large is de lichtste rollator ter wereld. Hij weegt slechts 4,8kg! Toch hoeft u n..
€589,00 Excl. BTW: €540,37
Bekijkt u ook eens de productvideo’s van deze prachtige Carbon Ultralight Large rollator!   De Carbon Ultralight Large Rollator is de lichtste rollator ter wereld op dit moment. Slechts 4,8 kg w..
€589,00 Excl. BTW: €540,37
Bekijkt u ook eens de productvideo’s van deze prachtige Carbon Ultralight Large rollator!   De Carbon Ultralight Large Rollator is de lichtste rollator ter wereld. Hij weegt slechts 4,8kg! Toch ..
€589,00 Excl. BTW: €540,37
Bekijkt u ook eens de productvideo’s van deze prachtige Carbon Ultralight rollator! De Carbon Ultralight is de lichtste rollator ter wereld. Toch hoeft u niet bang te zijn dat u aan deze rollator..
€589,00 €569,00 Excl. BTW: €522,02
Snelle levering Gratis verzending boven € 75,- Achteraf betalen 14 dagen bedenktijd Gratis retourneren
Bekijkt u ook eens de productvideo’s van deze prachtige Carbon Ultralight rollator!   De Carbon Ultralight Rollator is de lichtste rollator ter wereld. Toch hoeft u niet bang te zijn dat u aan d..
€589,00 €569,00 Excl. BTW: €522,02
Bekijkt u ook eens de productvideo’s van deze prachtige Carbon Ultralight rollator!   De Carbon Ultralight Rollator is de lichtste rollator ter wereld. Toch hoeft u niet bang te zijn dat u aan d..
€589,00 €569,00 Excl. BTW: €522,02
Voor mensen met probleemvoeten is het vaak lastig om geschikte schoenen te vinden. De MSF comfortschoen is een comfortabele en zachte stretchschoen die zich direct aanpast aan uw voet.  Verkrijgbaar..
€99,95 Excl. BTW: €82,60
De Delta driewiel rollator is ideaal om binnen in huis te gebruiken vanwege zijn kleine draaicirkel. Deze kleine draaicirkel wordt mogelijk gemaakt door zijn massieve 3-wiel systeem. Bijkomend voordee..
€99,95 Excl. BTW: €91,70
Gebaseerd op 3 beoordeling(en).

Hulp nodig? 

Heeft u nog vragen of kunt u het artikel dat u zoekt niet vinden? Bel dan gerust even met onze klantenservice. Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze voor het juiste hulpmiddel.

Onze Nieuwsbrief
Vul uw email-adres in om elke maand onze nieuwsbrief te ontvangen!

* E-mail adres: