Grijper: Alles binnen handbereik

Met een grijper, ook wel grijpstok genoemd, kunt u voorwerpen van de grond of uit een hoge kast pakken, zonder hierbij uw rug en gewrichten hoeven te belasten. Een grijper is voorzien van een pistoolgreep, waardoor het slechts weinig kracht kost om een voorwerp op te pakken.

 

Onze experts in mobiliteitsoplossingen leggen u graag uit welke grijper het beste past in uw situatie. Een grijpstok is over het geschikt voor het pakken van lichte voorwerpen als de afstandsbediening, een krant, uw sleutels, een pen of de post. Gaat u een grijper kopen? Vraag ons om deskundig advies voor de juiste grijpstok.

Onze mobiliteit-expert

070-22 10 580

Peter

 

Ik denk graag met u mee welk loophulpmiddel of boodschappentrolley in uw situatie het meest geschikt is!


Producten 1 t/m 8 van 11 (2 pagina's)
Aantal
Sorteer
Deze lichtgewicht grijper met pistoolgreep is gemakkelijk in gebruik. De grijper heeft een magneet aan de top om kleine metalen voorwerpen op te pakken. Leverbaar in twee maten. Lengte: 67 cm of ..
€11,95 Excl. BTW: €9,88
Deze opvouwbare grijper kunt u gemakkelijk pvouwen, tot een lengte van 34 cm. De grijper heeft een magneet aan de top om ook kleine metalen voorwerpen op te kunnen pakken.   Lengte: 67 cm ( g..
€13,95 Excl. BTW: €11,53
De Helping Hand Grijper Classic is een ideaal hulpmiddel voor personen die moeite hebben bij het oppakken van allerlei voorwerpen in en rond het huis. ’s Werelds best verkochte grijper. Alle Helping..
€19,95 Excl. BTW: €16,49
De Helping Hand Grijper Classic Max is een ideaal hulpmiddel voor personen die moeite hebben bij het oppakken van allerlei voorwerpen in en rond het huis. Verkrijgbaar in twee verschillende lengtemat..
€32,95 Excl. BTW: €27,23
Snelle levering Gratis verzending boven € 75,- Achteraf betalen 14 dagen bedenktijd Gratis retourneren
De Grijper Classic Pro van het merk Helping Hand is een ideaal hulpmiddel voor personen die moeite hebben bij het oppakken van allerlei voorwerpen in en rond het huis. Helping Hand is 's werelds best..
€26,95 Excl. BTW: €22,27
De Helping Hand Grijper Classic Pro is een ideaal hulpmiddel voor personen die moeite hebben bij het oppakken van allerlei voorwerpen in en rond het huis. Beschikbaar in twee lengtematen: 65cm en 82 ..
€22,95 Excl. BTW: €18,97
De Grijper Helping Hand Handigrip Max is een ideaal hulpmiddel voor personen die moeite hebben bij het oppakken van allerlei voorwerpen in en rond het huis.   Handi-grip - de precisie grijper me..
€38,95 Excl. BTW: €32,19
De Grijper HandGrip Pro is een ideaal hulpmiddel voor personen die moeite hebben bij het oppakken van allerlei voorwerpen in en rond het huis.   Handgrip Pro: de precisie grijper met roterende kle..
€28,95 Excl. BTW: €23,93
Onze Nieuwsbrief
Vul uw email-adres in om elke maand onze nieuwsbrief te ontvangen!

* E-mail adres: