Productfilter
  • Prijs
    - €
  • Merken
    0

Klantbeoordelingen

Onze klanten geven ons een waardering van

8.8

 

Gebaseerd op 352 beoordelingen

Lees meer ... 

 

Comfortabel op pad met een handige fietsenaanhanger

Even een boodschap doen, naar het strand met de hond of grotere artikelen vervoeren. Met een fietsenaanhanger of trolley voor achter fiets is dit eenvoudig te realiseren. De fietsenaanhangers zijn eenvoudig te koppelen aan de fiets met de speciale fietskoppeling.

 

Onze experts in mobiliteitsoplossingen leggen u graag uit welke fietsenaanhangers zijn. U vindt hippe fietsenaanhangers van het topmerk Andersen. Gaat u een fietsentrolley kopen? Bij ons bent u aan het juiste adres.

Onze Trolley-expert

085 3037240

Peter

Een 2-wiels trolley of toch eentje die u kunt duwen op 4 wielen? Ik denk graag met u mee welke in uw situatie het meest geschikt is!


Producten 1 t/m 3 van 3 (1 pagina's)
Aantal
Sorteer
Deze heerlijke fietscaddy heeft wielen met kogellagers en een opvouwbare rode kunststof krat. Om hem aan uw fiets te koppelen heeft u een fietskoppeling nodig. Gewicht 7,1kg. Draagvermogen 60 ..
€99,95 Excl. BTW: €82,60
Deze heerlijke fietscaddy heeft wielen met kogellagers en een opvouwbare rode kunststof krat. Om hem aan uw fiets te koppelen heeft u een fietskoppeling nodig. Gewicht 7,1kg. inclusief wielen ..
€114,95 Excl. BTW: €95,00
Koppeling om uw fietskoppeling aan uw fiets te koppelen. verkrijgbaar met- en zonder slot en voor twee verschillende diktes zadelstangen: 28mm doorsnede en 32mm doorsned. Met slot: artikelnr. 6-607..
€19,95 Excl. BTW: €16,49