Productfilter
  • Prijs
    - €
  • Merken
    0
  • Inhoud
  • Kleur

Trolley Tassen

In deze categorie vindt u de verschillende boodschappentrolley tassen van het Duitse merk Andersen. Het fijne is dat op deze tassen op de frames passen van hetzelfde merk.


Kies het door u gewenste tas door aan de linkerkant uw keuze te verfijnen en maak uw boodschappentrolley compleet.

 

Heeft u een vraag of advies nodig? Bel dan met één van onze klantenservice-medewerkers.

Onze Trolley-expert

070-22 10 580

Peter

Een 2-wiels trolley of toch eentje die u kunt duwen op 4 wielen? Ik denk graag met u mee welke in uw situatie het meest geschikt is!


Producten 1 t/m 8 van 44 (6 pagina's)
Aantal
Sorteer
De boodschappentas Bea Grijs van Andersen is regenbestendig, heeft een inhoud van 36 liter en is voorzien van een apart binnenvak.  Bovenaan kunt u de tas dichtdoen via een sluiting met trekkoord waa..
€24,95 Excl. BTW: €20,62
De boodschappentas Bea Rood van Andersen is regenbestendig, heeft een inhoud van 36 liter en is voorzien van een apart binnenvak.  Bovenaan kunt u de tas dichtdoen via een sluiting met trekkoord waar..
€24,95 Excl. BTW: €20,62
De trolleytas Dots Blauw-Rood van Andersen is regenbestendig, heeft een inhoud van 41 liter en is voorzien van een apart koelvak aan de binnenzijde (14 liter). De tas is gevoerd en heeft een verstevig..
€54,95 Excl. BTW: €45,41
De trolleytas Dots Zwart-Wit van Andersen is regenbestendig, heeft een inhoud van 41 liter en is voorzien van een apart koelvak aan de binnenzijde (14 liter). De tas is gevoerd en heeft een verstevigd..
€54,95 Excl. BTW: €45,41
Snelle levering Gratis verzending boven € 75,- Achteraf betalen 14 dagen bedenktijd Gratis retourneren
De Andersen trolleytas Emil in de kleur Blauw, is een van de kleurrijke tassen uit de nieuwe Andersen Trolleyserie van dit seizoen! De Emil trolleytas is regenbestendig, heeft een ruime inhoud van ..
€59,95 Excl. BTW: €49,55
De Andersen trolleytas Emil in de kleur Geel, is een van de kleurrijke tassen uit de nieuwe Andersen Trolleyserie van dit seizoen! De Emil trolleytas is regenbestendig, heeft een ruime inhoud van 4..
€59,95 Excl. BTW: €49,55
De Andersen trolleytas Emil in de kleur Groen, is een van de kleurrijke tassen uit de nieuwe Andersen Trolleyserie van dit seizoen! De Emil trolleytas is regenbestendig, heeft een ruime inhoud van ..
€59,95 Excl. BTW: €49,55
De Andersen trolleytas Emil in de kleur Rood, is een van de kleurrijke tassen uit de nieuwe Andersen Trolleyserie van dit seizoen! De Emil trolleytas is regenbestendig, heeft een ruime inhoud van 4..
€59,95 Excl. BTW: €49,55