Uw Trolley zelf samenstellen

Hier kunt u uw boodschappentrolley zelf samenstellen. Alle frames en tassen van het merk Andersen zijn namelijk met elkaar te gebruiken.

 

Het gaat heel eenvoudig, kies eerst het soort frame, u vindt alle eigenschappen op de detailpagina's en kunt het filter aan de linkerkant gebruiken om uw zoektocht te versnellen. Ga daarna een stap verder en kies de gewenste tas.

 

We hebben bijna alle keuzes op voorraad zodat u uw eigen boodschappenwagen binnen enkele dagen thuis kunt verwachten.

Onze Trolley-expert

070-22 10 580

Peter

Een 2-wiels trolley of toch eentje die u kunt duwen op 4 wielen? Ik denk graag met u mee welke in uw situatie het meest geschikt is!


Producten 1 t/m 8 van 82 (11 pagina's)
Aantal
Sorteer
De Scala Shopper trappenloper is speciaal ontwikkeld om gemakkelijk trappen op en af te lopen met uw boodschappenwagen. ​Specificaties trolley 2.6 kg 6 wielen Maximaal gewicht: 40 kg..
€59,95 Excl. BTW: €49,55
Deze hippe lichtgewicht boodschappentrolley is gemaakt van Aluminium en heeft een ergonomisch handvat. Het handvat is in verschillende posities te plaatsen. Zo kunt u de boodschappenwagen ook voor u..
€53,00 Excl. BTW: €43,80
Deze hippe lichtgewicht boodschappentrolley is gemaakt van Aluminium en heeft een ergonomisch handvat. Het handvat is in drie verschillende posities te plaatsen. Zo kunt u de boodschappenwagen ook v..
€139,00 Excl. BTW: €114,88
Met deze koppelingsset koppelt u de boodschappentrolleys van Andersen eenvoudig aan uw fiets. De set bestaat uit twee delen: de beugel voor bevestiging aan uw fiets én het koppelstuk voor bevestiging..
€59,90 Excl. BTW: €49,50
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
Snelle levering Gratis verzending boven € 75,- Achteraf betalen 14 dagen bedenktijd Gratis retourneren
Met deze Pull Easy-fietskoppeling koppelt u de boodschappentrolleys van Andersen eenvoudig aan uw elektrische fiets.  De set bestaat uit twee delen: de beugel voor bevestiging aan uw fiets én het kop..
€69,95 Excl. BTW: €57,81
De vrolijke Bird boodschappentas is waterafstotend en heeft een inhoud van 49 liter. De boodschappentas Bird heeft een extra binnenvakje. Afsluiten doe je met de koordsluiting waarna de klep geslote..
€47,95 Excl. BTW: €39,63
De vrolijke Bird boodschappentas is waterafstotend en heeft een inhoud van 49 liter. De boodschappentas Bird heeft een extra binnenvakje. Afsluiten doe je met de koordsluiting waarna de klep geslote..
€47,95 Excl. BTW: €39,63
De Blom boodschappentas is waterafstotend en heeft een inhoud van 49 liter. De boodschappentas Blom heeft een extra binnenvakje. Afsluiten doe je met de koordsluiting waarna de klep g..
€47,95 Excl. BTW: €39,63
Onze Nieuwsbrief
Vul uw email-adres in om elke maand onze nieuwsbrief te ontvangen!

* E-mail adres: