Onze mobiliteit-expert

085 3037240

Willem

 

Ik denk graag met u mee welk loophulpmiddel of boodschappentrolley in uw situatie het meest geschikt is!

Vergroot uw stabiliteit en bewegingsradius met onze loophulpmiddelen

Wanneer het soepel bewegen moeizamer gaat worden en u onstabiel wordt in het lopen wordt het tijd voor een loophulpmiddel.  Waarschijnlijk doet u er even over voordat u aan het idee kunt wennen maar voorkomen is natuurlijk beter dan genezen. Met onze loophulpmiddelen zoals een wandelstok of rollator voorkomt u nare valpartijen en kunt u mobiel blijven. En dat is belangrijk voor uw algemene gezondheid.  

 

Wilt u graag zelfstandig blijven wonen maar wordt het traplopen steeds moeilijker? Dan biedt een traplift uitkomst voor u. Met een traplift blijven alle verdiepingen van uw huis gemakkelijk begaanbaar. Wij officieel distributeur van de nummer 1 leverancier van gebruikte trapliften in Nederland. Trapliften worden door hen compleet gereviseerd én professioneel geplaatst. 

 

Onze specialisten zitten klaar om u te adviseren met welke hulpmiddelen u uw mobiliteit vergroot, neem daarom gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft of  geholpen wilt worden met het maken van de juiste keuze.

 

Wij bieden een uniek assortiment loophulpmiddelen. Zo kunt u optimaal én veilig blijven bewegen en genieten van het buiten zijn. Een boodschappentrolley geeft u het gemak van winkelen zonder het tillen van zware tassen.  Maak daarbij gebruik van de handige zelfscanners in de supermarkten en u hoeft uw boodschappen niet meer om te pakken bij de kassa. 


 

IK EEN BOODSCHAPPEN TROLLEY?

Wandelt u een paar keer per week naar de winkels? Dan is het zeker de moeite waard.

 

EEN LICHTGEWICHT ROLLATOR?

Wat is lichtgewicht en welke kunt u in uw situatie het beste kiezen?

 

IS EEN STA-OP HULP ALTIJD BRUIKBAAR?

Het is een hele uitgave maar heeft ook veel voordelen t.o.v. een Sta-op stoel.

De Beurer PO 40 saturatiemeter, ook wel oximeter of pulsemeter genoemd, is een betrouwbare en duurza..
€79,95
Excl. BTW: €66,07
Lichtgewicht bestek met dunne, relatief lange handgrepen. Geschikt voor mensen die bij voorkeur het..
€19,95
Excl. BTW: €16,49
Geruite hoes voor Harley Original Ringkussen  SP44836 ..
€14,95
Excl. BTW: €12,36
Luxe pantoffels:  Verstelbare klittenbandsluiting  - Brede schacht en pasvorm Zachte uitne..
€61,95
Excl. BTW: €51,20
De Mobeli klemhouder biedt u ondersteuning bij vele situaties in het dagelijkse leven. Zet uw schee..
€107,95
Excl. BTW: €89,21

Comfortland - Dé grootste thuiszorgwinkel van NL

Een hulpmiddel verkopen kan iedereen. Maar zorgen voor deskundige hulp bij aanschaf, een snelle afhandeling en goede service is iets wat niet voor elke thuiszorgwinkel is weggelegd.

 

U vindt bij ons een breed en uniek assortiment comfortproducten en hulpmiddelen voor jongeren en ouderen. En we kunnen deze aanbieden tegen de scherpste prijzen.

 

Dus voor vakkundig advies, gunstige prijzen en uitstekende service ga je naar Comfortland, de grootste thuiszorgwinkel van Nederland.

Deskundig en professioneel advies – uw thuiszorgwinkel

Bij comfortland zitten de beste experts voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen om het perfecte hulpmiddel of comfortproduct te kiezen. Wilt u passend advies in uw specifieke situatie of heeft u twijfels over een mogelijke oplossing? Onze specialisten beantwoorden graag al uw vragen en geven u een persoonlijk advies.

 

U kunt ons op verschillende manieren bereiken. Zo kunt u ons bellen of ons een e-mail sturen, maar u kunt ook langskomen in onze thuiszorgwinkel in Den Haag. Onze specialisten staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en voorzien u van alle informatie die u nodig heeft. Zo wordt een hulpmiddel kopen wel heel gemakkelijk!

 

Een uitstekende service 

 

Wanneer u bij ons een hulpmiddel of comfortproduct koopt, kunt u de service verwachten die hoort bij een grote en betrouwbare thuiszorgwinkel of de zorgwinkel om de hoek. Met een groot team specialisten staan wij garant voor de beste service.

 

45 dagen bedenktijd

Zo kunt u niet alleen vertrouwen op snelle levertijden, maar krijgt u ook 45 dagen bedenktijd om te bepalen of uw aankoop bevalt! Bevalt deze niet dan kunt u deze retourneren. 

 

En dat geeft toch een prettig gevoel.

 

Een uniek assortiment hulpmiddelen

Bij Comfortland vindt u een uniek assortiment hulpmiddelen voor jongeren en ouderen. We zijn continue bezig met het verbeteren van ons assortiment en voeren uitsluitend A-merken van Etac, Linido, Andersen, Playmarket. Van veilige douchestoelen en stabiele douchebeugels tot comfortabele rollators en hippe boodschappentrolleys: bij ons vindt u precies wat u zoekt.

 

Daarnaast vindt u bij ons ook een zeer uitgebreid assortiment van badkamer hulpmiddelen, slaapkamer hulpmiddelen, medische hulpmiddelen, loophulpmiddelen, domotica en seniorentelefoons.