Mijn partner wordt dement
Mijn partner wordt dement

Mijn partner wordt dement

Merk: Uitgeverij SWP     Artikelnummer: 9.79E+12     0 beoordeling(en).  0 beoordeling(en).


Mijn partner wordt dement

€15,32 Excl. BTW: €14,06

Gratis verzending boven € 75,-

Aantal: Klik & Bestel
10 jaar online Gratis verzending boven € 75,- 14 dagen bedenktijd Gratis retourneren Achteraf betalen Deskundige klantenservice

Mijn partner wordt dement


( A Kossen, 18-04-2016 ) Vraag:

Maar wat gebeurd er wanneer de mantelzorger afhaakt ?

( 18-04-2016 ) Antwoord:

Ik denk dat u voor z'n vraag het beste terecht kan bij een zorginstelling of een maatschappelijk werker. Deze rubriek is voor het beantwoorden van vragen over het artikel, in dit geval het boek: Mijn partner wordt dement.

Stel een vraag


Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Mijn partner wordt dement


Een praktische gids voor de verzorgende familie

Nederland telt 250.000 mensen met dementie, waarvan er 190.000 thuis wonen. Er zijn 1,5 miljoen mensen die dagelijks zorgen voor hun dementerende partner, ouder of familielid. Zij worden regelmatig geconfronteerd met de vraag: wat kan ik doen?

Omdat we allemaal ouder worden, neemt het aantal dementiepatiënten toe. Voor de patiënt is dement worden een angstig gevoel. Hij verliest de grip op zijn eigen gedachten en omgeving. Als familie of vriend voelt u zich vaak machteloos. Alles lijkt te veranderen, zonder dat u er vat op heeft. En met een steeds meer terugtredende overheid ligt de zorg almaar meer bij de familie.

Mijn partner wordt dement is een praktische gids die familie helpt om de dementerende mens thuis te verzorgen. Het biedt informatie over het dementieproces en wat er nog gaat gebeuren, praktische tips om uw leven samen met uw partner makkelijker te maken en oefeningen om u te helpen om te gaan met uw partner.

Helder wordt ook op welk moment de patiënt beter naar een verzorgingsof verpleeghuis kan gaan. Een lastig moment voor de familie, omdat er altijd, zelfs tegen beter weten in, hoop blijft op verbetering. Sabya van Elswijk legt uit aan welke eisen een verzorgings- en verpleeghuis dient te voldoen, zodat u in staat bent een passend verblijf te zoeken.

Sabya van Elswijk
ISBN: 9789088503160
120 pagina's
1ste druk, 2012

Reviews


Een boek als Mijn partner wordt dement kan veel betekenen. De ondertitel Praktische gids voor de verzorgende familie dekt de lading. De auteur deelde hoofdstukken zoals ”Hoe komen we de dag door” en ”Anders communiceren” op in bondige paragrafen. De bijhorende tussenkopjes vergemakkelijken het terugzoeken. Kenmerken, tips en oefeningen zijn puntsgewijs weergegeven. Van Elswijk hamert erop in gesprek te blijven en de ander altijd als volwassene te bejegenen. Ze adviseert elke hulp aan te nemen. „Hulp vragen is geen aanstellerij.”
Boekbespreking door Gert de Looze in het Reformatorisch Dagblad.

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Kunnen we u van dienst zijn?

klantenservice
Bel direct  

070 - 22 10 580


We beantwoorden uw vragen, denken graag met u mee over de beste oplossing en maken het u makkelijk door direct uw bestelling telefonisch te regelen.Stel een vraag

Klantbeoordelingen

Onze klanten geven ons een waardering van

8.7


Gebaseerd op 1327 beoordelingen

Lees meer...Onze Nieuwsbrief
Vul uw email-adres in om elke maand onze nieuwsbrief te ontvangen!

* E-mail adres: