Klantbeoordelingen

Onze klanten geven ons een waardering van

8.8

 

Gebaseerd op 352 beoordelingen

Lees meer ... 

 


ALTIJD OP DE HOOGTE?

Mis geen tip!

 

 

Aangepast bestek

Door Xaviera Ringeling 28-05-2017 0 Commentaar Advies wonen,

 

Er is tegenwoordig een grote verscheidenheid aan aangepast bestek verkrijgbaar. Wat voor u het beste is kunnen we niet schrijven maar er zijn wel een aantal tips die u kunt meenemen in uw keuze.

 

Verzwaard of niet

 

In ons assortiment vindt u normaal aangepast bestek maar ook verzwaard bestek. Verzwaard bestek heeft het voordeel dat het het trillen van uw handen compenseert. Met dit bestek kunt u zelfs met tremor of andere trillingen uw soep eten zonder (veel) te knoeien. Doordat het verzwaarde bestek ook meestal een dikker handvat heeft is het voor mensen met verminderde spierkracht in de handen goed bruikbaar.

 

Een dikker handvat

 

Een dikker handvat ligt fijner in de hand en is beter vast te houden wanneer u last heeft van verminderde spierkracht in uw handen. Het materiaal van het dikkere handvat is vaak ook geribbeld of gemaakt van antislip kunststof zodat er een optimale grip ontstaat.

 

Buigbaar of juist niet.

 

Met ons buigbaar bestek kunt u de vork of de lepel zelf in een hoek buigen. Dit is praktisch waarneer uw armen niet meer in staat zijn om de juiste hoek te maken. Door de buiging van het uiteinde van het bestek kunt u met minder energie toch uw voedsel goed tot u nemen.