Geen telefoonnummers meer onthouden

Door Xaviera Ringeling 28-05-2017 0 Commentaar Advies Telefonie,

 

Op een gegeven moment wordt het onthouden van nummers, getallen, uw bankrekening en bijvoorbeeld telefoonnummers van uw dierbaren een probleem. Wanneer u geen telefoonnummers wilt of kunt onthouden zijn daarvoor een paar handige hulpjes in de vorm van fotokiezers in de handel en in ons assortiment te vinden.

 

Foto's in plaats van nummers

 

Het onthouden van beeld gaat vaak beter dan het onthouden van lange cijferreeksen. Een fotokiezer maakt voor u de vertaling van een foto naar het bijbehorende telefoonnummer. U kiest de foto van uw dochter, de fotokiezer belt het telefoonnummer van uw dochter. Zo eenvoudig gaat dat.

 

Installeren is eenvoudig 

 

U kunt uw bestaande telefoon blijven gebruiken, klikt het snoertje aan de telefoonkant uit uw telefoon en plaatst hem in de fotokiezer. Een kort bijgeleverd snoertje klikt u aan één kant in de fotokiezer en in uw bestaande telefoon. U heeft de fotokiezer nu tussen de wandcontactdoos en uw bestaande telefoon aangesloten en kunt de foto's plaatsen onder de grote knoppen aan de voorzijde. Achterop kunt u vervolgens onder leke foto het bijbehorende telefoonnummer intoetsen. Dit hoeft maar één keer.

 

Vrienden of familie

 

Ziet u op tegen het installeren van een fotokiezer? Dan zijn er vast wel familieleden, vrienden of buurtjes te vinden die u daar even mee willen helpen. U kunt daarna zonder zorgen en inspanning in contact blijven met uw dierbaren, de huisarts of anderen. En daar gaat het om!