Mee op vakantie

Door Xaviera Ringeling 28-05-2017 0 Commentaar Advies wonen,

 

Ga je er een paar dagen  tussenuit of gewoon even op familiebezoek? Dan is het raadzaam om een paar handige hulpmiddelen mee te nemen die je verblijf aangenamer en comfortabel maken. We hebben een aantal tips op een rijtje gezet.

 

Toilet

 

Wanneer je thuis een toiletverhoger gebruikt en niet precies weet hoe hoog het toilet is op het bezoekadres is, neem dan je toiletverhoger mee. Moderne toiletverhogers klik je gemakkelijk vast op een nieuwe plek zodat je zonder al te veel moeite de voordelen ervan kunt blijven genieten.

 

Wandbeugel

 

Een handzame wandbeugel met zuignap zorgt ervoor dat je snel op het toilet of in de badkamer extra houvast creëert. Voor een goede zuigkracht is het heel erg belangrijk dat de tegels waarop je de beugel bevestigt glad zijn. Is dat niet het geval, dan komt er snel lucht onder de zuignappen en laat de wandbeugel los en dat is gevaarlijk.  

 

 

Douchekruk

 

Douche je normaal met een douchekruk? Neem dan de douchekruk mee naar het tijdelijke adres. is de douchekruk in je eigen douche ingebouwd of gemonteerd? Schaf dan een losse douchekruk aan die niet al te zwaar van gewicht is. Dat is wel zo praktische voor bij het reizen.