Klantbeoordelingen

Onze klanten geven ons een waardering van

8.4


Gebaseerd op 327 beoordelingen

Lees meer...Mee op vakantie

Door admin 28-05-2017 0 Commentaar Advies wonen,

 

Heerlijk een paar dagen er tussenuit of gewoon op familiebezoek, het is dan raadzaam om een paar handige hulpmiddelen mee te nemen die uw verblijf aangenamer en comfortabel maken. We hebben een aantal tips voor u op een rijtje gezet:

 

Toilet

 

Wanneer u thuis al een toiletverhoger gebruikt of in het bezit bent van een verhoogd toilet en niet precies weet hoe hoog het toilet is op uw bezoekadres kunt u bijvoorbeeld uw bestaande of een andere toiletverhoger meenemen. U klikt of schroeft de toiletverhogers van tegenwoordig in een paar seconden vast zodat u daar maar weinig werk mee heeft en vervolgens van het extra gemak gebruik kunt maken.

 

Wandbeugel

 

Een handzame wandbeugel met zuignap zorgt er voor dat u snel op het toilet of in de badkamer een extra houvast creëert. Het is wel belangrijk dat voor een goede zuigkracht dat de tegels waarop u de beugel bevestigd glad zijn, anders komt er snel lucht onder de zuignappen en laat de wandbeugel los terwijl u denkt er gebruik van te kunnen maken. 

 

Bij twijfel gewoon even proberen en eventueel de wandbeugel op een geverfde deur of glaswand plakken, deze zijn meestal glad en bieden daarmee voldoende zuigkracht.

 

Douchekruk

 

Gebruikt uuw douche thuis zittend dan is het meenemen van een douchekruk geen gek idee. Wij hebben in ons assortiment bijvoordeeld de douchekruk Redondo, een zeer stabiele kruk waarvan de poten snel afklikbaar zijn zodat u de kruk zelfs in uw koffer kunt meenemen. Denk daarbij wel aan het extra gewicht van uw koffer.

Onze Nieuwsbrief
Vul uw email-adres in om elke maand onze nieuwsbrief te ontvangen!

* E-mail adres: