Handwerken en lezen met verlichting

Door admin 28-05-2017 0 Commentaar Advies wonen,

 

Meer licht nodig bij het lezen en handwerken? Dan is het voor de handliggend dat u lampen met een hoger wattage inzet. Het nadeel is dan vaak minder gezellige verlichting, ook op de momenten dat u het niet nodig heeft. Een geheel andere oplossing is het begruik van spotverlichting op de plaats waar u het echt nodig heeft. Op uw borduurwerkje of boven uw boek.

 

Vergrootglazen met verlichting

 

In ons assortiment vindt allerlei varianten spotverlichting, met en zonder vergroting. Tegenwoodig wordt vaak led-verlichting toegepast omdat dit een zeer laag energieverbruik kent en onderhoudsvrij is. Led-verlichting in een vergrootglas zorgt voor jarenlang gebruik zonder dat u de batterijen moet vervangen.

 

Zelf vasthouden of op een standaard

 

Wanneer u het fijn vindt om uw handen vrij te houden is de keuze voor verlichting op een tafel- of vloerstandaard de juiste. De vloerstandaard is meestal verzwaard zodat het risico op omvallen wordt weggenomen, verlichting op een tafelstandaard is meestal minder hoog waardoor de voet minder verzwaard hoeft te zijn. 

 

Voor borduur en andere handwerkklussen hebben we een vergrootglas met verlichting in ons assortiment welke met een koord om uw nek kan worden gehangen. Het vergrootglas hangt dan rcht op uw borst en de verlichting zorgt voor een aangename en goed zichtbare werkplek op us schoot.

 

Onze Nieuwsbrief
Vul uw email-adres in om elke maand onze nieuwsbrief te ontvangen!

* E-mail adres: