Training en therapie hulpmiddelen bij herstel

Hulpmiddelen voor training en therapie vindt u in deze rubriek.

Onze verzorging-expert

070-22 10 580

Marion

Ik adviseer u graag over de juiste aankleedhulpjes, braces en hulpmiddelen voor medicijngebruik.


Producten 1 t/m 8 van 125 (16 pagina's)
Aantal
Sorteer
Behoudt lichaamswarmte en beschermt tegen kou van buitenaf. Verkrijgbaar in vier verschillende afmetingen. Temperatuur regulerend en ademend materiaal. Zorgt voor een aangenaam gevoel. Outlast Techn..
€34,95 Excl. BTW: €28,88
De infrarood warmtelamp IL50 van het merk Beurer genereert infraroodstraling die de huid tot diep binnendringt. De stralen verwarmen de huid en veroorzaken uitzetting van de bloedcellen en stimuleren ..
€124,95 Excl. BTW: €103,26
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
De armtrainer helpt om de bovenlichaamspieren aan te sterken na bijvoorbeeld een CVA. De sterke arm trekt de aangedane arm in een vloeiende gecontroleerde beweging omhoog. Heeft een sterk stoffen ba..
€29,95 Excl. BTW: €24,75
Gebaseerd op 2 beoordeling(en).
Deze lichte putty is uitermate geschikt voor lichte oefeningen ter versteviging van de handspieren. Aangenaam in gebruik door zijn lichte en fluweelachtige samenstelling. De putty behoudt dezelfde w..
€18,95 Excl. BTW: €15,66
Snelle levering Gratis verzending boven € 75,- Achteraf betalen 14 dagen bedenktijd Gratis retourneren
De Airflow Plus elleboog support brace met siliconen kussens biedt steun bij veel verschillende soorten pijn. Zo biedt de NEO G Airflow Plus Elleboog Support steun bij: verrekkingen, verstuikingen- en..
€41,95 Excl. BTW: €38,49
Airflow Plus enkel support brace met siliconen kussens
Meer info & Bestellen
Tijdelijk niet leverbaar
De NEO G Airflow Plus Enkel Support met siliconen kussens biedt steun bij veel verschillende soorten pijn. Zo biedt de NEO G Airflow Plus Enkel Support steun bij: verrekkingen, verstuikingen- en insta..
€56,95 Excl. BTW: €52,25
Biedt steun bij verrekkingen, verstuikingen en instabiliteit, zwakke knieën of artritis in de knie, patella tracking en wordt gebruikt bij revalidatiebehandelingen, sportblessures en arbeidsgerelateer..
€56,95 Excl. BTW: €52,25
Anti-stressballen, geschikt voor hand- en vingeroefeningen. Zorgen voor een onstpannende werking en het verbeteren van de circulatie en spieren. Diameter 7 cm. u ontvangt een willekeurige kle..
€3,95 Excl. BTW: €3,26
Onze Nieuwsbrief
Vul uw email-adres in om elke maand onze nieuwsbrief te ontvangen!

* E-mail adres: