Warmtekussen

Een warmtekussen gebruikt u vooral om uw spieren even lekker te ontspannen na een drukke en inspannende dag. De warmte van het kussen bevordert de doorbloeding van uw spieren zodat deze weer soepel en bijvoorbeeld minder pijnlijk worden.

 

De kussens werken allemaal op 230V netspanning en zijn extra goed beveiligd zodat u het warmtekussen geheel risicoloos kunt gebruiken. Wanner u de gedachte van een kussen in de wandcontactdoos niet fijn vindt kunt het kussen eerst aansluiten en opwarmen, daarna de stekker uit het stopcontact halen en het warme kussen gebruiken terwijl het langszaam afkoeld.

 

Onze verzorging-expert

070-22 10 580

Marion

Ik adviseer u graag over de juiste aankleedhulpjes, braces en hulpmiddelen voor medicijngebruik.


Producten 1 t/m 8 van 10 (2 pagina's)
Aantal
Sorteer
Behaaglijk zacht warmtekussen van comfortabele microvezels. Ademend, behaaglijk en huidvriendelijk met afneembare en wasbare hoes. Met 3 temperatuurinstellingen, snelle verwarming en automatische ui..
€63,95 Excl. BTW: €52,85
Zacht warmtekussen voor nek en rug van comfortabele microvezels. Met passende vorm en verstelbare fixatiebandjes. Ademend, behaaglijk en huidvriendelijk. Met 3 temperatuurinstellingen en automatisc..
€69,95 Excl. BTW: €57,81
Comfortabel gevormd warmtekussen voor schouder en nek met magneetsluiting. Ademend, donzig zacht oppervlak met 3 temperatuurinstellingen en automatische uitschakeling na 90 minuten. Met afkoppe..
€71,95 Excl. BTW: €59,46
Extra groot warmtekussen gemaakt van comfortabele microvezels. Ademend, behaaglijk en huidvriendelijk. Met 6 temperatuurinstellingen en automatische uitschakeling na 90 minuten. 100 Watt. Wa..
€86,95 Excl. BTW: €71,86
Snelle levering Gratis verzending boven € 75,- Achteraf betalen 14 dagen bedenktijd Gratis retourneren
Dit comfortabele warmtekussen geeft warmte tot hoog in de nek. Inclusief sensor ter voorkoming van oververhitting. De hoes is wasbaar door het afneembare bedieningspaneel. 4 temperatuurniveau..
€64,95 Excl. BTW: €53,68
Heerlijk comfortabel op de bank met dit handzame warmtekussen van Beuer. Het kussen werkt op 230V en heeft  3 temperatuurinstellingen, schakelt automatisch uit na 90 minuten zodat u rustig ..
€41,95 Excl. BTW: €34,67
Het Medisana HP 605 Warmtekussen bevat 4 temperatuurniveaus en een veiligheidssysteem met oveverhittingbeveikliging. Deze afneembare overtrek is gemaakt van aangenaam zachte stof en is zeer ademend. ..
€49,90 Excl. BTW: €41,24
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
Warmtedeken van onderhoudsarme fleece. Deken met de hand wasbaar door afneembare kabel. Oververhittingsbescherming. Temperatuurregelaar: 4, met controlelamp. Automatische uitschakeling: na ..
€64,90 Excl. BTW: €53,64
Gebaseerd op 2 beoordeling(en).
Onze Nieuwsbrief
Vul uw email-adres in om elke maand onze nieuwsbrief te ontvangen!

* E-mail adres: