Aankleden

U wilt uzelf zolang mogelijk zelfstandig kunnen aan- en uitkleden. Onze selectie hulpmiddelen bij het aankleden kunnen u daarbij helpen. Wij hebben een breed assortiment aankleedhulpjes die het aankleden vergemakkelijken. Om het aan-  en uitkleden veilig en zorgeloos uit te kunnen voeren hebben we een breed assortiment aankleedhulpjes uitgezocht. Zo vindt u in deze rubriek onder andere knopenhaakjes, schoenlepels, elastische schoenveters en diverse kousenaantrekkers. Al deze producten helpen u gemakkelijk en eenvoudig bij het aantrekken van een blouse, schoenen, sokken en andere kleding.

 

 

Heeft u vragent? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice en vraag het één van onze deskundigen.

Onze verzorging-expert

070-22 10 580

Marion

Ik adviseer u graag over de juiste aankleedhulpjes, braces en hulpmiddelen voor medicijngebruik.


Producten 1 t/m 8 van 32 (4 pagina's)
Aantal
Sorteer
Deze aantrekhulp maakt het gemakkelijk om uw steunkousen aan te trekken. Heel makkelijk in gebruik: de kous binnenstebuiten over het frame aanbrengen, steek uw voet in de opening, trek de kous in één ..
€49,95 Excl. BTW: €41,28
Een hulpmiddel om zowel het been te heffen als naar beneden te brengen. Ideaal voor mensen met zwakke heupspieren. Het aluminium is makkelijk buigbaar zodat het iedere voet op de juiste manier kan on..
€8,95 Excl. BTW: €7,40
Duurzame veters voor frequent gebruik. Ontworpen voor sportschoenen met 5, 6 of 7 vetergaten. De veters zijn dikker dus eenvoudig in het gebruik. Verkrijgbaar in de maten: 94cm en 68,5cm. Br..
€6,95 Excl. BTW: €5,74
Steunkousen aantrekken is zwaar en lastig. Steunkous handschoenen van Juzo zorgen ervoor dat u zich minder hoeft in te spannen bij het aantrekken en uittrekken van uw steunkousen. Ze geven optimale gr..
€8,95 Excl. BTW: €7,40
Snelle levering Gratis verzending boven € 75,- Achteraf betalen 14 dagen bedenktijd Gratis retourneren
Maakt knopen vast en sluit en opent ritsen. Is voorzien van een roestvrij stalen haak aan de ene zijde en een C-vormige haak een de andere.​ In de kleuren: blauw en zwart beschikbaar. ..
€7,95 Excl. BTW: €6,57
Eenvoudig in het gebruik. U hoeft krulveters nooit te strikken! Krulveters kunnen losser of vaster gemaakt worden. Ze hebben geen knelpunten en de schoen bljift goed zitten. Past door acht veterga..
€7,95 Excl. BTW: €6,57
Het gebogen handvat biedt een comfortabel grip. De haak kan eventueel gebruikt worden om sokken op te trekken. Lengte 41 cm. ..
€3,95 Excl. BTW: €3,26
De snelste en meest praktische manier om uw veters te ‘strikken’! Schoenen met veters zijn niet voor iedereen ideaal. Om ze te strikken heeft u beide handen nodig, wat het voor sommige personen erg..
€19,95 Excl. BTW: €16,49
Onze Nieuwsbrief
Vul uw email-adres in om elke maand onze nieuwsbrief te ontvangen!

* E-mail adres: