Meet uw lichaamstemperatuur met een thermometer

Met een thermometer kunt u de lichaamstemperatuur van uzelf of bij een ander meten. Met een thermometer ziet u direct of u koorts hebt. Er zijn verschillende soorten thermometers zoals infrarood thermometers, digitale thermometers en contactloze thermometers.

 

Onze experts in gezondheid leggen u graag uit welke thermometer het beste past in uw situatie. Bedenk goed of u een thermometer oraal of rectaal wilt gebruiken. Gaat u een thermometer kopen? Vraag ons om deskundig advies voor de juiste thermometer.

Onze verzorging-expert

070-22 10 580

Marion

Ik adviseer u graag over de juiste aankleedhulpjes, braces en hulpmiddelen voor medicijngebruik.


Producten 1 t/m 3 van 3 (1 pagina's)
Aantal
Sorteer
Hygiënisch en veilig meten zonder lichaamscontact door middel van infrarood technologie. Zeer geschikt voor zorginstellingen, gezinnen en met name voor baby's en kleine kinderen. Kenmerken van de ..
€69,95 Excl. BTW: €57,81
De Domotherm-E Oorthermometer is een betrouwbare thermometer voor meting in het oor.  Te gebruiken zonder wegwerpkapjes. Eenvoudig te reinigen met een alcoholdoekje.  Specificaties Domotherm-E O..
€39,95 Excl. BTW: €33,02
De Domotherm S Oorthermometer is een betrouwbare thermometer voor meting in het oor, die werkt met wegwerphoesjes. Hierdoor is de thermometer zeer hygiënisch, want u vervangt het hoesje na elk gebruik..
€39,95 Excl. BTW: €33,02
Onze Nieuwsbrief
Vul uw email-adres in om elke maand onze nieuwsbrief te ontvangen!

* E-mail adres: