Altijd uw medicijnen bij de hand met een pillendoosje

Met een pillendoosje of een medicijnagenda hebt u altijd uw medicijnen bij de hand. Handig wanneer u dagelijks meerdere medicijnen moet nemen. Er zijn verschillende pillendoosjes met tijdseenheid in dag of week. Ook vindt u elektronische pillendoosjes met alarm waardoor u het medicijnmoment nooit meer vergeet.

 

Onze experts in gezondheid leggen u graag uit welk pillendoosje het beste past in uw situatie. Naast pillendoosjes en medicijnagenda’s vindt u hier ook pillentasjes en een pillenvergruizer. Gaat u een pillendoosje kopen? Vraag ons om deskundig advies voor de juiste pillendoos.

Onze verzorging-expert

085 3037240

Marion

Ik adviseer u graag over de juiste aankleedhulpjes, braces en hulpmiddelen voor medicijngebruik.


Producten 1 t/m 23 van 23 (1 pagina's)
Aantal
Sorteer
Losse Anabox dagbox. Dit is een box voor 1 dag met 5 vakken. Makkelijk om mee te nemen. Voorzien van zowel Nederlandstalige als Franstalige tekst. Kleuren zijn variabel. ..
€5,95 Excl. BTW: €4,92
Losse Anabox weekbox. De box is geschikt voor 7 dagen met 1 vak per dag. Voorzien van zowel Nederlandstalige als Franstalige tekst. Kleuren zijn variabel. ..
€9,95 Excl. BTW: €8,22
Medicijnagenda voor 7 dagen. De Medicijnagenda MediMemo is voozien van dagelijks los uitneembaar doosje met 4 vakjes. Geschikt voor nagenoeg alle soorten pillen. Nederlandse tekst. ..
€21,95 Excl. BTW: €18,14
De pillenbox voor 1 week maakt het mogelijk dat u overzicht houdt over pillen en tabletten die u of iemand anders moet innemen in een bepaalde periode. De pillenbox heeft 7 dagdoosjes voor de zeven..
€12,95 Excl. BTW: €10,70
Snel in huis Gratis verzending boven € 75,- 10+ jaar online 45 dagen bedenktijd Deskundige klantenservice
De pillenbox voor 1 week maakt het mogelijk dat u overzicht houdt over pillen en tabletten die u of iemand anders moet innemen in een bepaalde periode. De pillenbox heeft 7 dagdoosjes voor de zeven..
€14,95 Excl. BTW: €12,36
Een pillendoos geschikt voor een week, elke dag heeft 4 tijdstippen. De doos heeft de dagen, ochtend, middag, avond en nacht beletterd (Engelstalig). Inclusief medicatielijst. Afmeting: 11 x ..
€9,95 Excl. BTW: €8,22
  YOS Bottle Daily: de waterfles die het leven een stukje gemakkelijker maakt!  Nooit meer je medicijnen of vitaminepillen vergeten met de YOS Bottle Daily. Waterfles en medicijndoos in één. ..
€14,95 Excl. BTW: €12,36
Deze pen heeft in plaats van een vulling een metalen punt. Hierdoor kunt u gemakkelijk de folie van uw medicijnen openen. Ook geschikt om andere soorten verpakkingen te openen. ..
€12,95 Excl. BTW: €10,70
Medicijn agenda type MEDIDOS. Standaard uitvoering voor één week met voor elke dag een doosje met ondervakken. In een handig etui. Opdruk in het Nederlands. Nederlands. ..
€19,95 Excl. BTW: €16,49
Gebaseerd op 3 beoordeling(en).
Medicijnagenda type MEDIMAX. Extra grote uitvoering met voor elke dag een doosje met ondervakken. In een handige hoes. Voorzien van opdruk in het Nederlands. ..
€36,95 Excl. BTW: €30,54
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
Met deze dispenser kan vloeibare oogmedicatie zonder te morsen efficient aangebracht worden. Gemakkelijk te grijpen, hierdoor schikt voor ouderen of personen met arthritische of verzwakte handen. ..
€43,00 Excl. BTW: €35,54
Pillendoos met 7 dagboxen voor iedere dag van de week. Iedere dagbox heeft vijf vakken. Controleer in één oogopslag of er nog tabletten in de dagbox bevinden. De lege dagbox plaatst u achteraan in ..
€19,95 Excl. BTW: €16,49
Gebaseerd op 3 beoordeling(en).
Drinken zonder je hoofd te kantelen. In tegenstelling tot de meeste bekers kan de flexibele medicijnbeker van vorm veranderen door er zachtjes in te knijpen. Gemaakt van flexibel plastic met een uit..
€28,95 Excl. BTW: €23,93
Eenvoudig uw dagelijkse medicatie bij de hand!  Deze pillendoos beschikt over 4 vakjes, voor elk dagdeel één; voor de ochtend, middag, avond en nacht. Verkrijgbaar in twee kleuren: (licht) transpa..
€3,95 Excl. BTW: €3,26
Een handige pillendoos voor 1 week met zeven vakjes. Elke dag heeft een eigen vakje, eenvoudig open te klikken per vakje.  Afmetingen: 16,5 x 4 x 2 cm Verkrijgbaar in wit en blauw ..
€4,95 Excl. BTW: €4,09
In deze extra grote pillendoos kunt u uw medicijnen voor de hele week opbergen. De doos heeft 1 vakje per weekdag en elk vakje heeft een eigen dekseltje. Doordat het pillendoosje extra groot is, is de..
€2,95 Excl. BTW: €2,44
Gebaseerd op 4 beoordeling(en).
Deze medicamentendoos heeft 1 vakje per dag. Elke dag heeft een dekseltje. Afmetingen: 13 x 3,5 x 2,4 cm. Variabele kleuren. ..
€5,95 Excl. BTW: €4,92
Gebaseerd op 3 beoordeling(en).
NIEUW in ons assortiment! Medimee Medicijn Reisetui – Dé oplossing voor losse verpakkingen en zoekgeraakte medicatie onderweg. Gaat u regelmatig op pad of op reis en gebruikt u medicijnen? Gaa..
€19,95 Excl. BTW: €16,49
NIEUW in ons assortiment! Medimee Medicijn Sleutelhanger – Altijd uw dagmedicatie bij de hand! Gaat u regelmatig de hele dag van huis en gebruikt u medicijnen die u op vaste momenten in moet n..
€4,95 Excl. BTW: €4,09
NIEUW in ons assortiment!   Medimee Roll-Up Medicijntas – Dé oplossing voor losse verpakkingen en zoekgeraakte medicatie onderweg. Gaat u regelmatig op pad of op reis en gebruikt u medicijnen?..
€19,95 Excl. BTW: €16,49
Piltasje met vier vakken voor de ochtend, middag, avond en nacht. Makkelijk op te vouwen en mee te nemen. Open: L 42 x B 12,5 cm. Gevouwen: L 12,5 x B 8,5 x H 2 cm. ..
€7,95 Excl. BTW: €6,57
Geen rommel bij het splijten van pillen. Met deze pillensplijter kunt u zonder krachtinspanning pillen en tabletten halveren of verder opdelen in de juiste dosering. Inclusief opbergvakje. ..
€3,95 Excl. BTW: €3,26
Gebaseerd op 2 beoordeling(en).
Maalt zonder enige moeite pillen in poeder door een draaibeweging. Inclusief opbergvak voor uw medicatie. Vaatwasmachine bestendig. ..
€7,95 Excl. BTW: €6,57
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).