Klantbeoordelingen

Onze klanten geven ons een waardering van

8.8

 

Gebaseerd op 352 beoordelingen

Lees meer ... 

 

Meet uw bloedsuikerspiegel met een glucosemeter

Een glucosemeter, ook wel bloedsuikermeter genoemd, wordt met name gebruikt bij de behandeling van suikerziekte. Een glucosemeter meet hoeveel bloedsuiker er op een bepaald moment in uw bloed zit.

 

Onze experts in gezondheid leggen u graag uit welke glucosemeter het beste past in uw situatie. Bij iedere bloedsuikermeter krijgt u een aantal teststrips en lancetten. De strips en lancetten kunt u altijd bij bestellen. Gaat u een glucosemeter kopen? Vraag ons om deskundig advies voor de juiste bloedsuikermeter.

Onze verzorging-expert

085 3037240

Marion

Ik adviseer u graag over de juiste aankleedhulpjes, braces en hulpmiddelen voor medicijngebruik.


Producten 1 t/m 5 van 5 (1 pagina's)
Aantal
Sorteer
Diabetestherapie ob de nieuwe manier De MediTouch® 2 teststrips zijn gebaseerd op een verbeterde enzymverbinding (GDH-FAD) welke specifiek op glucose reageert en zo de invloed van andere stoffen m..
€39,95 Excl. BTW: €33,02
Teststrips speciaal vervaardigd voor de Medisana Meditouch 2 Bloedglucosemeter. Inhoud: 50 stuks     ..
€19,95 Excl. BTW: €16,49
  Saturatiemeter voor nauwkeurig en snel zelf thuis meten  Wilt u graag thuis meten hoe hoog uw hartslag is en wat de hoeveelheid zuurstof is in uw bloed? Gebruik dan een goede en betrouwbare sa..
€44,95 Excl. BTW: €37,15
Oxywatch Saturatiemeter (oximeter) met OLED-technologie  Thuis zelf meten hoe hoog uw hartslag is en wat het zuurstofgehalte in uw bloed is? Deze saturatiemeter (oximeter) met OLED-technologie is e..
€44,95 Excl. BTW: €37,15
Snel in huis Gratis verzending boven € 75,- 10+ jaar online 45 dagen bedenktijd Deskundige klantenservice
Deze Medisana Lancetten zijn te gebruiken in combinatie met de Medisana MediTouch Bloedsuikermeter. De set bevat 100 stuks steriele lancetten die geschikt zijn voor het afnemen van een druppel bloed e..
€9,95 Excl. BTW: €8,22