Mobiele telefoons

In ons assortiment zijn verschillende eenvoudig te bedienen GSM telefoons voor senioren opgenomen. Alle GSM toestellen zijn simlock-vrij, hierdoor kunt u de SIM-kaarten van alle providers gebruiken, in abonnementsvorm of pre-paid. Als optie is bij elk toestel een sim-pakket van KPN bij te bestellen. Desgewenst installeren wij deze simkaart voor u, u kunt dit in stap 4 van het bestelproces aangeven. Dat is gemakkelijk, na ontvangst van uw bestelling het toestel aanzetten en bellen!
 
De meeste senioren GSM's in ons assortiment hebben extra grote knopen en extra grote display weergave. Vaak is een alarmknop voorhanden waarmee u in geval van nood een lijst met voorgeprogrammeerde personen kunt waarschuwen.

Onze Electronica expert

085 3037240

Stephanie

WhatsAppen met uw kleinkinderen of een handig alarm bij uw achterdeur? Ik denk graag met u mee zodat u een juiste keuze kunt maken.


Producten 1 t/m 8 van 8 (1 pagina's)
Aantal
Sorteer
Fysic Mobiele Seniorentelefoon FM-7500
Meer info & Bestellen
Direct leverbaar
Uitstekende mobiel voor senioren, ook volgens Kieskeurig.nl Een mobiele telefoon moet gemakkelijk zijn in gebruik. Deze FM-7500 Comfort GSM doet zijn naam eer aan en dat hoeft u niet van ons aan te..
€39,95 Excl. BTW: €33,02
Wie gaat er tegenwoordig nog op stap zonder mobiele telefoon? Het is toch wel erg prettig om ook buitenshuis bereikbaar te zijn en iemand te kunnen bellen. Natuurlijk hoeft een mobiele telefoon geen..
€39,50 Excl. BTW: €32,64
Dit model is naar verwachting weer leverbaar in januari 2020 Eenvoudige senioren mobiele telefoon met SOS noodknop Wat verwacht u van een mobiele telefoon? Veel mensen hebben genoeg aan een drie..
€69,95 Excl. BTW: €57,81
De Fysic F20 is een nieuwe mobiele klaptelefoon. Hij is geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan een eenvoudig en handzaam toestel dat is voorzien van de belangrijkste moderne functionaliteiten. ..
€139,00 €129,00 Excl. BTW: €106,61
Snel in huis Gratis verzending boven € 75,- 10+ jaar online 45 dagen bedenktijd Deskundige klantenservice
Gebruiksvriendelijke mobiele klaptelefoon met SOS-knop, WhatsApp, Facebook en goede camera De Fysic F25 is een moderne, mobiele klaptelefoon. Hij is geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan ee..
€138,50 Excl. BTW: €114,46
Ideale mobiele telefoon: senioren kiezen voor grote toetsen Als u een mobiele telefoon voor senioren zoekt, biedt Fysic u een uitgebreide en uitstekende keuze. Onze toestellen blinken uit in gebrui..
€69,95 Excl. BTW: €57,81
Met het GPS-trackingsysteem op de mobiele telefoon FM-7950 GPS van Fysic kan je altijd achterhalen waar de eigenaar is. De GPS-functie zorgt ervoor dat je altijd de locatie kan bepalen van waar de tel..
€78,95 Excl. BTW: €65,25
Slimme en eenvoudige mobiele klaptelefoon voor senioren met SOS-noodknop Deze telefoon biedt het beste van twee werelden. De functionaliteiten van een smartphone én het bedieningsgemak waar Fysic-t..
€89,95 Excl. BTW: €74,34