Op afstand bedienen

Lijkt het u niet heerlijk om vanuit uw stoel u lampen en andere apparaten in en rondom uw woning met een eenvoudige afstandbediening aan en uit te doen. Stel uw eigen installatie samen door de juiste componenten te kiezen. Samenstelbaar licht koopt u bij Comfortland.nl. 

 

Onze Electronica expert

070-22 10 580

Stephanie

WhatsAppen met uw kleinkinderen of een handig alarm bij uw achterdeur? Ik denk graag met u mee zodat u een juiste keuze kunt maken.


Producten 1 t/m 8 van 11 (2 pagina's)
Aantal
Sorteer
De draadloze bewegingsmelder schakelt automatisch uw draadloze verlichting of andere aangesloten elektrische apparaten in. Na enige tijd ( instelbaar van 5 seconden, 1 minuut, 5 minuten of 10 minuten)..
€31,95 Excl. BTW: €26,41
Met deze DeLuxe afstandsbediening kunt al uw schakelaars aan- en uitschakelen of dimmen. De ingebouwde tijdschakelklok kunt u gebruiken om de afstandsbediening automatisch te laten schakelen op tijdst..
€32,50 Excl. BTW: €26,86
Met deze afstandsbediening kunt u vanuit uw luie stoel of warme bed, al uw schakelaars aan- en uitschakelen of dimmen. Bedien hiermee alle KlikAan/KlikUit dimmers/schakelaars Ook voor zonwerin..
€15,95 Excl. BTW: €13,18
Deze uiterst platte dubbele wandschakelaar kunt u op iedere gewenste plaats bevestigen (plakken of schroeven). Met de wandschakelaar kunt u twee verschillende ontvangers bedienen, bijvoorbeeld een f..
€18,50 Excl. BTW: €15,29
Snelle levering Gratis verzending boven € 75,- Achteraf betalen 14 dagen bedenktijd Gratis retourneren
De bel gaat en u weet niet wie er voor de deur staat. Dan is het prettig om dat via de deurintercom te kunnen zien, gewoon vanuit uw stoel. Doet u liever niet meteen open, dan kunt de bezoekers vragen..
€199,00 €179,00 Excl. BTW: €147,93
De fitting schakelaar kunt u net zo eenvoudig als een gloeilamp in een fitting draaien. Vervolgens draait u de lamp in de fitting schakelaar. U kunt diverse KlikAan-KlikUit bedieningen gebruiken om de..
€21,50 Excl. BTW: €17,77
De fitting schakelaar kunt u net zo eenvoudig als een gloeilamp in een fitting draaien. Vervolgens draait u de lamp in de fitting schakelaar. U kunt diverse KlikAan-KlikUit bedieningen gebruiken om de..
€27,95 Excl. BTW: €23,10
KlikAanklikUit Draadloze bediening Of het nu gaat om het dimmen van je verlichting, het beveiligen van je huis of het bedienen van je rolluiken. Met de domotica producten van KlikAanKlikUit voeg je d..
€29,99 Excl. BTW: €24,79
Onze Nieuwsbrief
Vul uw email-adres in om elke maand onze nieuwsbrief te ontvangen!

* E-mail adres: