Onze Electronica expert

085 3037240

Stephanie

WhatsAppen met uw kleinkinderen of een handig alarm bij uw achterdeur? Ik denk graag met u mee zodat u een juiste keuze kunt maken.

Klantbeoordelingen

Onze klanten geven ons een waardering van

8.8

 

Gebaseerd op 352 beoordelingen

Lees meer ... 

 

Vergroot uw sociaal en maatschappelijk functioneren met domotica

Het zelfstandig sociaal- en maatschappelijk functioneren is voor iedereen belangrijk. Dagelijks in contact blijven staan met vrienden, familie of derden via telefoon of het internet geeft een goed en vertrouwd gevoel. Om dit functioneren te blijven stimuleren kunt u gebruik maken van een seniorentelefoon. Een seniorentelefoon is gebruiksvriendelijk en heeft grote toetsen.

 

Naast sociaal- en maatschappelijk functioneren is veiligheid een groot goed. Zeker binnenshuis of rondom het huis. Dit noemen we ook wel huisbeveiliging. Hierbij kunt u denken aan een draadloze deurbel of alarmknop, maar ook aan deur of raam alarm.

 

Onze experts in seniorentelefonie en domotica leggen u graag uit welke mogelijkheden er zijn om het sociaal- en maatschappelijk functioneren te bevorderen. Vraag ons om deskundig advies.


 

MEER COMFORT MET DOMOTICA

Wat is domotica en hoe is het te gebruiken?

 

 

EEN SMARTPHONE MOEILIJK?

Uw eerste GSM, een eenvoudige of toch één met internet?

 

 

GEEN TELEFOONNUMMERS ONTHOUDEN

Met gebruik van een fotokiezer is het onthouden van nummers niet meer nodig .....

Telefoon met fototoetsen Een telefoon met fototoetsen is erg handig. In de FX-3930 kunt zes foto’..
€69,95
Excl. BTW: €57,81
Gebaseerd op 3 beoordeling(en).
Met de FXA-100 alarmknop bereik je in noodsituaties snel een bekende voor hulp. Zo kun je veilig gaa..
€129,00 €124,95
Excl. BTW: €103,26
Met RingPlus op uw telefoon aangesloten, mist u geen enkel telefoontje meer. De Doro Ring Plus is..
€54,95
Excl. BTW: €45,41
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
Wie gaat er tegenwoordig nog op stap zonder mobiele telefoon? Het is toch wel erg prettig om ook b..
€39,50
Excl. BTW: €32,64
Met het GPS-trackingsysteem op de mobiele telefoon FM-7950 GPS van Fysic kan je altijd achterhalen w..
€78,95
Excl. BTW: €65,25

Comfortland - Dé grootste thuiszorgwinkel van NL

Een hulpmiddel verkopen kan iedereen. Maar zorgen voor deskundige hulp bij aanschaf, een snelle afhandeling en goede service is iets wat niet voor elke thuiszorgwinkel is weggelegd.

 

U vindt bij ons een breed en uniek assortiment comfortproducten en hulpmiddelen voor jongeren en ouderen. En we kunnen deze aanbieden tegen de scherpste prijzen.

 

Dus voor vakkundig advies, gunstige prijzen en uitstekende service ga je naar Comfortland, de grootste thuiszorgwinkel van Nederland.

Deskundig en professioneel advies – uw thuiszorgwinkel

Bij comfortland zitten de beste experts voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen om het perfecte hulpmiddel of comfortproduct te kiezen. Wilt u passend advies in uw specifieke situatie of heeft u twijfels over een mogelijke oplossing? Onze specialisten beantwoorden graag al uw vragen en geven u een persoonlijk advies.

 

U kunt ons op verschillende manieren bereiken. Zo kunt u ons bellen of ons een e-mail sturen, maar u kunt ook langskomen in onze thuiszorgwinkel in Den Haag. Onze specialisten staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en voorzien u van alle informatie die u nodig heeft. Zo wordt een hulpmiddel kopen wel heel gemakkelijk!

 

Een uitstekende service 

 

Wanneer u bij ons een hulpmiddel of comfortproduct koopt, kunt u de service verwachten die hoort bij een grote en betrouwbare thuiszorgwinkel of de zorgwinkel om de hoek. Met een groot team specialisten staan wij garant voor de beste service.

 

45 dagen bedenktijd

Zo kunt u niet alleen vertrouwen op snelle levertijden, maar krijgt u ook 45 dagen bedenktijd om te bepalen of uw aankoop bevalt! Bevalt deze niet dan kunt u deze retourneren. 

 

En dat geeft toch een prettig gevoel.

 

Een uniek assortiment hulpmiddelen

Bij Comfortland vindt u een uniek assortiment hulpmiddelen voor jongeren en ouderen. We zijn continue bezig met het verbeteren van ons assortiment en voeren uitsluitend A-merken van Etac, Linido, Andersen, Playmarket. Van veilige douchestoelen en stabiele douchebeugels tot comfortabele rollators en hippe boodschappentrolleys: bij ons vindt u precies wat u zoekt.

 

Daarnaast vindt u bij ons ook een zeer uitgebreid assortiment van badkamer hulpmiddelen, slaapkamer hulpmiddelen, medische hulpmiddelen, loophulpmiddelen, domotica en seniorentelefoons.