Warm blijven nu het echt koud wordt

Door Xaviera Ringeling 05-02-2021 0 Commentaar

 

Gaat het dan eindelijk gebeuren? Als we de voorspellingen mogen geloven wel: we krijgen ouderwets winterweer! En dan bedoel ik niet wat natte sneeuw en een klein briesje. Nee, verschillende weervoorspellers melden voor de komende week in de randstad 5 tot 10 centimeter sneeuw en daarbuiten tot zelfs 25 centimeter. Dat wordt sleeën geblazen!

 

Voor wie wel van sneeuw houdt (ik!), maar niet van kou (ook ik!) en wel van een ritje op de slee (dat ben ik ook), maar niet van vallen (het is toevallig, maar ik steek mijn hand alweer op), hebben we een aantal handige en warme producten, die we ook nog eens snel kunnen leveren. Bestel snel, want de winterproducten vliegen de shop uit. Hier zijn ze:

 

Houd je staande

De schoenspike original
Je trekt deze aan over je schoenen heen en de spike zorgt ervoor dat je stevig staat en niet uitglijdt, hoe glad het ook is. Past over sportschoenen, lage schoenen en rubber laarzen. Naast de original versie, is er ook een professional versie, die is zeer geschikt voor wie met het komende weer buiten werkt. 

 

Antislip schoenbeschermer
Sloffen voor je schoenen? Huh, wat? Ja, deze sloffen trek je aan over je schoenen heen en dan loop je zonder uit te glijden. Ze zijn gemaakt van duurzaam microvezel en hebben als bijkomende voordeel dat ze ook je schoenen beschermen. 

 

De ijsdop voor de wandelstok
Ben je op pad met een wandelstok, dan is deze ijsdop superhandig. Je maakt deze gemakkelijk vast over de dop van je wandelstok en de pinnen zorgen ervoor dat je extra grip hebt, zodat je niet uitglijdt. 

 

Warm je op

Luxe warmtedeken met carbon fiber technology
Een warmtedeken van extra licht en ademend materiaal, met vier warmtestanden en ook vier tijdsintervallen. Plus een BOOST-functie waarmee je 20 minuten lang maximaal wordt verwarmd, waarna de deken weer terugschakelt naar het normale niveau. Voor als je net van buiten komt. 

 

Voordelige warmtedeken met temperatuurregeling
Drie warmtestanden, extra dun materiaal, wasbaar en zeer betaalbaar. Deze warmtedeken doet precies wat je wilt, zonder poespas. 

 

Warmtedeken met slaapmodus
Een warmtdeken die rekeninghoudt met je slaapcyclus? Check! Deze warmtedeken verlaagt 3 uur lang, elk uur de temperatuur, zodat jij beter slaapt. Na drie uur schakelt hij zichzelf uit. 

 

Warmtekussen
Liever een kleiner formaat om je aan op te warmen? Probeer dan dit warmtekussen. Met turboverwarming, zodat je snel weer op temperatuur bent na je wandeling in de sneeuw. 

 

Wij hopen dat de beloofde sneeuw er komt. Maar dan wel met een lekker warm huis en misschien een smakelijke soep die op ons wacht.