Comfortland Bussum opent 9 maart de deuren

Door Xaviera Ringeling 02-03-2021 0 Commentaar

Een nieuw jaar, een nieuwe locatie: onze winkel in Bussum opent dinsdag 9 maart de deuren. Bij die feestelijke gelegenheid ben je natuurlijk welkom en hebben we een klein hapje voor wie in de buurt is. 

 

Een kleine corona-waarschuwing: onze winkel is ruim, maar in verband met de veiligheid, kunnen er niet meer dan 6 klanten tegelijkertijd aanwezig zijn in het pand. Dat kan betekenen dat je even moet wachten voordat je naar binnen kunt. 

 

Maar geen zorgen, we zijn elke dinsdag tot en met vrijdag geopend, dus je kunt ook op een ander moment binnenwandelen.

 

Sluiting winkel Den Haag (tip: uitverkoop)

Met de opening van ons nieuwe pand, komt er een einde aan een mooi tijdperk. De winkel in Den Haag sluit per 1 april de deuren. Tot dat moment kun je er nog terecht om de laatste koopjes op de kop te tikken, voor een fijn prijsje. Die vind je ook terug op de website. Houd daarvoor de koopjeshoek goed in de gaten!

 

Super-locatie in Bussum

Het is natuurlijk ook het startsein voor een heel nieuw tijdperk, midden in het hart van het Gooi. Goed bereikbaar, gemakkelijk te vinden, met ruim voldoende parkeergelegenheid, in het gezellige centrum van Bussum. Een ruime winkel, waar je onze producten op je gemak uit kunt proberen en natuurlijk bij ons terecht kunt met al je vragen.

 

We ontmoeten je graag

We kijken er heel erg naar uit om onze klanten te ontmoeten en op weg te helpen naar een meer comfortabel en zelfstandig leven. Zeker nu. 

 

We hopen dan ook van harte dat je ons komt bezoeken, dus tot gauw!

 

Comfortland

 

Openingstijden

 

Dinsdag tot en met Vrijdag

10:00 tot 17:30

 

Nieuwe Brink 135

1404 KA, BUSSUM

Telefoon: 085 3037240

 

Xaviera en Michiel