Klantbeoordelingen

Onze klanten geven ons een waardering van

8.8

 

Gebaseerd op 352 beoordelingen

Lees meer ... 

 


ALTIJD OP DE HOOGTE?

Mis geen tip!

 

 

Uw medicatie niet meer vergeten

Door Xaviera Ringeling 28-05-2017 0 Commentaar Advies Persoonlijke verzorging,

 

Met onze handige pillendozen wordt het lastig om uw medicatie te vergeten... Het soort pillendoos kiest u afhankelijk van uw functionele behoefte.

 

Pillenagenda

 

Een pillenagenda heeft per dag een doosje met meerdere compartimenten en alle doosjes zijn verzameld in een hoesje. U kunt uw medicijnagenda bijvoorbeeld éénmaal per week vullen met de juiste medicatie. De dagdoosjes hebben een duidelijke dagindicatie en u ziet aan de lege vakjes welke medicatie u dient in te nemen.

 

Pillendoos met intervaltimer 

 

Moet u dagelijks op vaste tijdstippen (intervallen) uw medicatie innemen maar vergeet u dat wel eens? Dan is de pillendoos met inerval alarm een uitkomst. U stel eenmalig de intervalduur (bijvoorbeeld 4 uur) in en deze pillendoos begint met aftellen van de tijd. Als de tijd (in het voorbeeld 4 uur) om is begint de pillendoos te piepen. U neemt de medicatie in, start het aftellen opnieuw door een knopje in te drukken en de volgende 4 uur gaat in.

 

Pillendoos met alarmtijden

 

Wanneer u uw medicatie niet met vaste tussenpozen dient in te nemen maar waarbij de tijdstippen wel belangrijk zijn is een pillendoos met instelbare alarmtijden een uitkomst. U kunt bijvoorbeeld 5 veerschillende alarmtijden instellen waarop u de pillendoos een alarm wilt laten afgeven. Het instellen is iets complexer dan bij de pillendoos met intervalalarmering maar er is vast iemand bij u in de buurt die u daar even mee wil helpen.

 

Normale pillendoosjes

 

Wanneer u geen aparte functies nodig heeft zijn er in ons assortiment een scala aan kleurtjes, dagindelingen en formaten te vinden om uw medicatie handzaam te kunnen organiseren.