Klantbeoordelingen

Onze klanten geven ons een waardering van

8.8

 

Gebaseerd op 352 beoordelingen

Lees meer ... 

 


ALTIJD OP DE HOOGTE?

Mis geen tip!

 

 

Handig eten: deze producten maken van je diner een succes!

Door Xaviera Ringeling 05-12-2020 0 Commentaar Advies wonen,

Gezellig uit eten, door alle covidregels, is dat al even geen optie meer. Dat is natuurlijk jammer en ik hoop voor alle betrokken partijen dat we als vanouds weer veel te lang kunnen tafelen in één van de gezellige restaurants die Nederland rijk is.

 

Maar zolang het duurt, kun je ook thuis genieten van een lekkere maaltijd met (een beperkte groep) vrienden. Hoe je dat optimaal kunt doen, ook als je bijvoorbeeld verminderde kracht in de handen hebt of om andere redenen wat extra ondersteuning kunt gebruiken, vertel ik je in dit artikel. Met producten die je misschien nog niet kent, maar die koken en dineren extra gemakkelijk maken. En met smakelijke recepten, die je zo zelf op tafel zet.

 

Snackbrood om te starten

Snacken is heerlijk. En verse snacks zijn vaak lekkerder dan voorverpakte hapjes. Zoals je in veel restaurants een mandje brood krijgt om van te snoepen voordat het echte eten komt, kun je ook thuis een bijzondere versie van het broodmandje zelf maken.

 

Wat heb je nodig: een afbakstokbroodje, een halve rode ui, pesto en twee plakken kaas. Zo maak je dit broodje.

 

Handige hulp bij snackbrood

 

Hollandse soep met een exotisch tintje

Dat “onze” boerenkool tegenwoordig te boek staat als een superfood, verrast natuurlijk niemand. Niet alleen is boerenkool bijzonder smakelijk, maar het blijkt ook veelzijdiger dan we ooit hadden kunnen verzinnen (of ik toch in elk geval). Deze pittige boerenkoolsoep met kokos, hadden we vroeger thuis niet op het menu staan, maar wie boerenkool met aardappels wel gezien heeft, moet deze soep zeker eens proberen.

 

Handige hulp bij pittige boerenkoolsoep

 

Iedereen is gek op pasta

Wil je net als ik tevreden eters, maar niet uren in de keuken staan? Dan is dit deze Spaghetti met tonijn en gedroogde paddenstoelen wat voor jou. Niet alleen gezond, maar bijzonder smakelijk en dus een echte aanrader.   

 

Handige hulp bij de Spaghetti met tonijn

 

Toetje met een tic

Heb je al kennisgemaakt met de Italiaanse Scroppino? Als het antwoord hierop nee is, dan is het daar echt tijd voor. Deze Italiaanse sorbet werd van origine tussen de gangen door geserveerd om het eten te laten zakken. Maar als toetje werkt het nog beter.

 

Handige hulp bij de Scroppino

 

Eten is gezelligheid

Met deze recepten weet je zeker dat je wat lekkers op tafel zet. Maar samen eten, is meer dan de maaltijd die wordt geserveerd. Het is gezelligheid, het is het versterken van de band die je hebt, het is elkaar nog beter leren kennen en samen genieten. Covid maakt dat allemaal lastiger, maar gelukkig niet onmogelijk. Houd je goed aan de richtlijnen en geniet in veiligheid, maar geniet wel!