Klantbeoordelingen

Onze klanten geven ons een waardering van

8.8

 

Gebaseerd op 352 beoordelingen

Lees meer ... 

 


ALTIJD OP DE HOOGTE?

Mis geen tip!

 

 

Kerst in 2020 is anders. Maar zo maak je het in elk geval comfortabel.

Door Xaviera Ringeling 18-12-2020 0 Commentaar

 

 

Zo’n kerst als we dit jaar meemaken is ongekend. Gesloten winkels, minimaal bezoek en overal mondkapjes. Maar het is wat het is en dat betekent dat we er het beste van moeten maken. 

 

We zijn in ons assortiment gedoken en hebben de producten gevonden die in elk geval in praktische zin bijdragen aan een comfortabele kerst. En dat het volgend jaar maar weer vol mag lopen bij iedereen met familie en vrienden. 

 

Een warme kerst

Hoewel de winter zich tot nu toe nog koest houdt, kan dat met ons veranderlijke weer op elk moment omslaan. En dan is het fijn als je toch kunt genieten van weldadige warmte. 

 

dat doe je bijvoorbeeld met: 

 

 

Een boodschappen-kerst

De supermarkten zijn gelukkig open. Dat betekent dat we de inkopen voor het kerstmaal gewoon nog kunnen doen. Wil je niet hoeven sjouwen met al die kerstinkopen? Gebruik dan een shopper. 

 

 

Een volle-buik-kerst

Vrede op aarde en nog meer mooie kerstgedachten, zijn natuurlijk belangrijk. Maar laten we eerlijk zijn, met kerst eten we vooral heel veel. Meerdere gangen met als resultaat soms wat extra kerst-pondjes. Ach, als ze maar op een smakelijke manier verdiend zijn! 

 

Dit is handig bij het diner, al is dat dit jaar misschien in wat kleinere kring:

 


 

Een attente kerst

Op bezoek gaan is dit jaar maar beperkt mogelijk. Maar een kaartje sturen kan natuurlijk altijd. Je kunt kiezen voor een digitale kerstkaart. Maar laten we eerlijk zijn: een papieren kaartje op de mat, is tegenwoordig ouderwetsch attent. Of pak de telefoon op en bel gewoon even. Via bijvoorbeeld whatsapp of Facebook kun je die dierbaren toch gewoon nog aankijken.

 

 

Een knappe kerst

Een mooie jurk of een net pak, met de feestdagen kleden we ons op ons paasbest, alleen dan voor kerst en oud en nieuw. Want het voelt ook gewoon fijn om er extra mooi uit te zien. Dat is dit jaar niet anders. 

 

 

De post-kerst pondjes

Na al dat heerlijke eten en drinken, zit je vaak nog dagenlang propvol. Ach, er zijn ergere dingen. Wil je toch wat beweging opdoen om weer ruimte te maken voor de aankomende oliebollen? Dan zijn dit handige producten. 

 


 

We wensen je comfortabele kerstdagen toe!

Van ons allemaal bij Comfortland een fijne en comfortabele kerst toegewenst. Geniet ook in dit bijzondere jaar van de feestdagen!

 

Team Comfortland