Klantbeoordelingen

Onze klanten geven ons een waardering van

8.8

 

Gebaseerd op 352 beoordelingen

Lees meer ... 

 


ALTIJD OP DE HOOGTE?

Mis geen tip!

 

 

Antislip: voorkom valpartijen op een gladde ondergrond

Door Xaviera Ringeling 01-05-2017 0 Commentaar Advies Badkamer,

Je badkamer veilig maken, is zo gebeurd.


De badkamer is een heerlijke plek om te relaxen, maar het is ook de plek waar een ongelukje zo is gebeurd. Met al dat water is een gladde vloer een valrisico dat je serieus moet nemen.

 

Het is dus belangrijk om de badkamer zo antislip mogelijk te maken. Dat kun je doen met een verschillende producten: We hebben ze voor je op een rijtje gezet. 

 

De antislip badmat

Antislipmatten heb je in verschillende vrolijke figuren of gewoon neutraalEen goedkope en snel aan te brengen oplossing zijn onze antislip badkamer en badmatten. Deze matten hebben vaak kleine zuignappen aan de onderkant die zich vastzuigen op de vloer of bodem van het bad.

 

Doordat je de mat snel kunt oppakken is het onderhoud en schoonmaken gemakkelijk. Ben je uitgekeken op de kleur of zijn ze versleten? Je bestelt snel en gemakkelijk een nieuw exemplaar.

 

De antislip stickers

Antislip stickers zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en afmetingen. Het aanbrengen van de stickers is eenvoudig: je maakt de ondergrond eenmalig goed schoon en vetvrij en plakt de stickers in het door  jou gekozen patroon op de ondergrond. Daarna heb je jarenlang plezier van de antislip-vloer of badbodem.

 

Deze methode is voordelig, maar heeft als nadeel dat je de stickers minder gemakkelijk schoon kunt maken dan de badmatten. 

 

Antislip Coating

Een antislip-coating kan worden aangebracht in bestaande baden, douchebakken en op badkamervloeren. Er zijn verschillende merken en leveranciers die de coating kunnen aanbrengen. Vaak is de coating transparant zodat er voor het oog niets verandert. 

 

De hechting op alle tegelvloeren - ook badkamervloeren - is zeer goed. Ook is de hechting in plaatstalen- en acrylbaden en douchebakken uitstekend. Houd rekening met een prijs van c.a. € 30 - € 50 per vierkante meter.

 

Veilig hoeft niet duur of lastig te zijn

Met een paar kleine aanpassingen en toevoegingen aan je badkamer, stap je snel en gemakkelijk, veilig onder de douche of in bad. Bekijk al onze producten met antislip-eigenschappen en zet je eerste stap op weg naar een veilige badkamer.