Klantbeoordelingen

Onze klanten geven ons een waardering van

8.8

 

Gebaseerd op 352 beoordelingen

Lees meer ... 

 


ALTIJD OP DE HOOGTE?

Mis geen tip!

 

 

Welke douchekruk?

Door Xaviera Ringeling 07-05-2017 0 Commentaar Advies Badkamer,

 

Wanneer bent u toe aan een douchekruk?

 

Merkt u tijdens het douchen dat lang blijven staan u moeite kost? Of heeft u last van rusteloze benen en stramme spieren? Dan adviseren wij u om te kiezen voor een douchekruk of douchestoel. Over het algemeen is een douchekrukje eenvoudiger in gebruik dan een douchestoel als u lichte ondersteuning nodig heeft. U plaatst de kruk simpelweg onder de douche en na gebruik kunt u deze gemakkelijk opbergen.

 

Douchekruk kopen: Hoe kiest u het juiste model?

 

De veiligheid en het gebruiksgemak zijn heel belangrijk. Onze douchekrukken zijn met zorg geselecteerd, van topkwaliteit en waarborgen uw veiligheid. De krukjes hebben een stevige constructie en zijn vervaardigd van antiroest-materialen. De zittingen zijn voorzien van ruw antislip materiaal om er niet vanaf te glijden. De keuze voor het juiste model is ook afhankelijk van de mate waarin u ondersteuning wenst en de beschikbare ruimte in uw badkamer. U kunt namelijk ook een douchestoel overwegen in plaats van een douchekruk.

 

Douchekruk met ronde zitting

 

Als u graag bewegingsvrijheid heeft onder de douche dan is een douchekruk met een ronde zitting een goede optie. Een topper in ons assortiment is de douchekruk Redondo. Deze kruk is in hoogte verstelbaar en makkelijk mee te nemen door de poten te demonteren met slechts één klik.

 

Douchekrukje met handgrepen en voorgevormde zitting

 

Voor mensen met een sterk verminderde mobiliteit zijn er douchekrukken met handgrepen en voorgevormde zittingen. Een douchekruk met handgrepen helpt u bij het gaan zitten en opstaan van de douchekruk. Een topper in onze collectie is het douchekrukje Medisana. Dit kurkje is in hoogte verstelbaar en heeft handgrepen en een voorgevormde zitting voor extra stabiliteit tijdens het douchen.

 

Douchekruk met uitsparing

 

Een douchekruk met uitsparing zorgt voor optimale reiniging tijdens het douchen. In geval van nood kan op deze wijze getoiletteerd worden onder de douche. Handig voor mensen die minder eenvoudig kunnen opstaan.