Klantbeoordelingen

Onze klanten geven ons een waardering van

8.8

 

Gebaseerd op 352 beoordelingen

Lees meer ... 

 


ALTIJD OP DE HOOGTE?

Mis geen tip!

 

 

Welke bedsteun kiezen?

Door Xaviera Ringeling 23-05-2017 0 Commentaar Advies Slaapkamer,

 

Een bedsteun heeft een aantal toepassingen en afhankelijk wat voor u belangrijk is kiest u de juiste bedsteun.

 

In- en uit bed komen

 

Een bedsteun wordt vaak gebruikt om de transfer van in- en uit bed komen te ondersteunen. U heeft namelijk een steun links, rechts of aan beide kanten om uzelf op te trekken, uw benen buiten het bed te draaien en om vervolgens te gaan staan.

 

Voor deze toepassing is het niet nodig em een brede steun te kiezen, in tegendeel, een brede steun zit de draai in de weg. Wanneer u ervan uit gaat dat uw draaipunt bij uw achterste begint wordt de bedsteun vanaf het hoofdeind richting uw achterste gemonteerd zodat de draai mogelijk blijft.

 

Het meest verkocht is op dit moment de bedstick. De bedstick plaatst u zelf eenvoudig onder het matras en door het gewicht van de matras ontstaat er een stabiele hulp. Voor de extra veiligheid kan de bedstick met een paar bundelbandjes of tape aan de lattenbodem vast gemaakt worden.

 

Uitvalbeveiliging

 

De naam zegt het al. Met dit soort bedsteunen voorkomt u uitval. Voor deze functie is een wat bredere steun aan te bevelen.

 

In ons assortiment vindt u verstelbare bedsteunen, deze schuift u uit wanneer u in bed ligt en weer in als u de transfer uit bed wilt maken. Vaak is het hekwerk voorzien van een handige hoes met bijvoorbeeld een vak om uw literatuur of mobiele telefoon tijdens het slapen te bewaren.