Klantbeoordelingen

Onze klanten geven ons een waardering van

8.8

 

Gebaseerd op 352 beoordelingen

Lees meer ... 

 


ALTIJD OP DE HOOGTE?

Mis geen tip!

 

 

6 manieren om je slaapkamer comfortabel en veilig te maken

Door Xaviera Ringeling 20-11-2020 0 Commentaar Advies Slaapkamer,

 

Je slaapkamer is de plek waar je echt tot rust komt. De ruimte waar je de wereld even buiten kunt sluiten en opgaat in dromen over een tijd dat corona alleen een biermerk is en verder niet meer dan een vage herinnering. 


 

Zo ver zijn we nog niet, maar om dat gevoel van comfort te maximaliseren, hebben we 6 tips op een rijtje gezet waarmee je nog fijner vertoeft in je bed.

 

Een bedhek: zo droom je veilig

Een bedhek geeft je niet alleen een steun bij het in- en uit- bed stappen, maar zorgt er zelfs tijdens hele wilde dromen voor dat je veilig in je bed blijft. 

Deze past op zowel een regulier bed als een boxspring en plaats je gemakkelijk door de daarvoor bestemde plaat, onder het matras te schuiven. En deze uitvoering wordt standaard geleverd met een gewatteerde beschermhoes met vier vakken. Daar kun je je telefoon in kwijt of andere handige spullen om bij de hand te hebben. 


 

Ook handig: de handgreep zwenkt dus - zoals de naam al doet vermoeden - uit. Dat betekent dat je meer flexibiliteit hebt bij het opstaan en betere steun. 

 

Een bedgalg: klinkt luguber, maar ís handig!

De naam zegt niks over de functie, maar alles over de gelijkenis met die oude manier van straffen. De bedgalg is er echter om je te helpen overeind te komen, te verzitten en om op te staan. Je kunt kiezen tussen een bedgalg die aan de muur wordt gemonteerd of als je meer flexibiliteit wilt in de plek waar je het plaatst, dan kies je voor een staande bedgalg. 

Dit model heeft een draagkracht tot 125 kilo, maar weegt zelf slechts 14 kilo. Dus wanneer het uit de weg mag, is het niet al te veel moeite om de bedgalg in de hoek te zetten. En de triangel, waar je je hand doorheen steekt en je aan optrekt, is voorzien van antislip, zodat je je stevig vast kunt houden. 


 

Zal ik je kussen...opschudden?

Een goed kussen is van groot belang. En soms heb je wat meer nodig dan een normaal kussen. Extra steun omdat je bijvoorbeeld bedlegerig bent, moeite hebt met ademen of een blessure (zoals een hernia) hebt. 

Je kunt dit kussen gewoon onder je eigen kussen plaatsen. Maar met de Harley bed relaxer geniet je van optimale ondersteuning voor je rug en zit je langer comfortabel overeind. 


 

Wakker worden slaapkop

De wekker is niet altijd een welkom signaal. Maar, soms moeten we er toch eerder uit dan we eigenlijk zouden willen. En dan is zo’n wekker toch erg handig. 

Dit apparaatje is superhandig. Druk er één keer op en het vertelt je de tijd. Druk je nog eens, dan hoor je de datum. En moet je er op tijd uit? Dan kun je de wekkerfunctie gewoon gebruiken. Extra handig: deze klok spreekt gewoon Nederlands. 


 

Ik wil niet opstaan! 

Een koele kamer, met een heerlijk warm bed. Dat is de lekkerste manier om te slapen. Tijdens dit koude seizoen warm je je bed extra op met een elektrische deken. 

Leuk dat de wekker je wekt, maar uit bed stappen wordt een uitdaging met deze elektrische deken. Veilig, warm en comfortabel én met drie aparte warmtezones en temperatuurstanden. Na 120 minuten gaat deze deken vanzelf uit, dus ook daar hoef je je geen zorgen over te maken. 


 

Oké, je kunt nog even blijven liggen

Misschien ben je bedlegerig of misschien lig je gewoon graag wat langer in je bed. Wat de reden ook is, je kunt je de tijd dat je in bed zo comfortabel mogelijk voelen. 

 

Wij raden aan: 

Het schootkussen dient als dienblad, maar met een zachte onderkant. Niet alleen ziet het er vrolijk uit, maar het is superhandig bij een ontbijtje (of lunch of diner) op bed. 


 

Met de bedleestafel, lees je je favoriete boek op bed, of leg je tablet erop en kijk een filmpje of speel een spel. 


 

Wil je toch nog een klein dutje doen, maar houdt de borende buurman of de pasgeboren baby aan de andere kant daar geen rekening mee? Kies dan voor de Sleepsoft oordopjes, die door speciale filters, voldoende geluid doorlaat om een afgesloten gevoel te voorkomen, maar voldoende filtert voor een goede rust. 


 

Haal jij al het maximale uit je slaapkamer?

Een veilige en comfortabele slaapkamer, helpt je bij een goede dag- en nachtrust. En dat is belangrijk. Met deze producten ben je een heel eind op weg.