Klantbeoordelingen

Onze klanten geven ons een waardering van

8.8

 

Gebaseerd op 352 beoordelingen

Lees meer ... 

 


ALTIJD OP DE HOOGTE?

Mis geen tip!

 

 

Zonder zorgen op pad: de 5 beste rollators voor buiten

Door Xaviera Ringeling 09-01-2021 0 Commentaar

 

Er gaat weinig boven een wandeling in de winterzon. Dik ingepakt door het bos, over het strand of gewoon door de winkelstraten. Een stevige bries die je hoofd heerlijk leeg maakt. Mijmeringen over vroeger of juist wat er nog komen gaat. 

 

Wanneer het weer tijd is om je richting huis te bewegen, kijk je uit naar die lekkere kom snert of dat heerlijke suddervlees dat je alvast op had gezet en dat nu klaar is om van te genieten. 

 

Als je slecht ter been bent, lijkt het misschien lastig voor te stellen dat je comfortabel op pad gaat. Maar ook voor wie actief wil zijn, zijn er hele goede rollators die specifiek geschikt zijn om buiten te gebruiken.

 

De snert en het suddervlees, dat regel jij. De rollators die ervoor zorgen dat je in weer en wind op pad kunt, hebben wij voor je verzameld. 

 

Een ultralichte rollator van Rehasense

 

De Rehasense Athlon Carbon Comfort rollator weegt maar 5,2 kilo en is daarmee de lichtste rollator die je kunt vinden. Dat betekent dat deze rollator gemakkelijk in de auto te laden is, voor een wandeling die wat meer uit de buurt is. 

 

Daarnaast heeft de Athlon Carbon ultrasoft banden. Die zijn extra zacht en bieden daardoor bij het lopen extra comfort. 

 

Dit moet je weten over de Athlon:

 

 • Ultralichtgewicht: 5,2 kilo

 • Maximale belasting tot 150 kilo

 • Gemaakt van carbon fiber

 

Direct naar de Athlon >>

 

Een handige shoprollator van Trust Care

 

Soms ben je aan het wandelen door de stad, let je even niet op en ben je opeens aan het shoppen. Herkenbaar? Een spontaan koopmoment is helemaal niet erg met de Let’s Shop rollator van Trust Care. En met de ruimte en stevige tas, is de rollator geschikt voor boodschappen of leuke cadeautjes voor jezelf of anderen. 

 

Extra handig aan de Let’s Shop rollator zijn de accessoires die je erbij kunt bestellen voor nog meer comfort en veiligheid: een rugsteun, stokhouder, opbergtas en/of drempelhulp. 

 

Dit moet je weten over de Let’s Shop:

 

 • Gewicht: 6,9 kilo

 • Maximale belasting tot 130 kilo

 • De rollatortas beschikt over een uitneembare binnentas

 

Direct naar de Let´s Shop >>

 

Een rollator en rolstoel in één van Rollz

 

De Motion rollator van Rollz is zowel een rollator als een rolstoel. Wordt de wandeling toch langer dan je van tevoren had bedacht, dan kun je even wat rust nemen door de rollator gemakkelijk om te vormen tot rolstoel. Dat doe je met behulp van het bijgeleverde rolstoelpakket, die je onder de rollator mee kunt nemen. Zodat je wandelpartner even het zware werk kan doen.

 

Handig! 

 

En gebruik je de Rollz niet? Dan vouw je het eenvoudig weg tot smal pakket, zodat het ook dan niet al te veel ruimte in beslag neemt. Behoefte aan nog meer luxe? Dan kun je ervoor kiezen om één of meerdere accessoires erbij te bestellen, zoals bijvoorbeeld de paraplu, bekerhouder, shopper of meer. 

 

Dit moet je weten over de Rollz:

 

 • Gewicht: 11,6 kilo

 • Maximale belasting tot 125 kilo

 • Voorzien van geïntegreerde trommelremmen én verstelbare handgrepen

 

Direct naar de Rollz >>

 

Een gemakkelijk mee te nemen rollator van wheelzahead

 

Een lichtgewicht rollator, uitermate geschikt voor buiten door de softbanden én dubbel opvouwbaar tot een pakket dat je gemakkelijk meeneemt op reis. Met de Track Comfort van Wheelzahead kun je meer dan alleen wandelen, ook voor op vakantie is het in ingeklapte staat handig te vervoeren. 

 

En extra fijn: de Track Comfort wordt standaard geleverd met wandelstokhouderset, 10 reflectoren, een tas en een verstelbare rugband. 

 

Dit moet je weten over de Track Comfort:

 

 • Gewicht: 7,2 kilo

 • Maximale belasting tot 135 kilo

 • In ingeklapte staat slechts 38x23x88 cm

Direct naar de Track Comfort >>

 

Een ergonomisch én economisch verantwoorde rollator van Premis

 

De Premis Provo rollator is een van de meeste populaire rollators van dit moment. Design en degelijkheid in één rollator, met een sterk frame gemaakt van ijzer. Doordat bij de Provo de remkabels gedeeltelijk door het frame lopen, zijn deze minder kwetsbaar. En door de ergonomisch gevormde duwhandvatten wordt bij het remmen de druk over de gehele hand verspreid, zodat het minder moeite kost om te remmen. 

 

De Provo is over het algemeen wat logger in het gebruik dan een aantal andere rollators, maar geeft wel het extra gevoel van stevigheid, dat door gebruikers als prettig wordt ervaren. 

 

Dit moet je weten over de Provo:

 

 • Gewicht: 10,15 kilo

 • Maximale belasting tot 120 kilo

 • Beschikt over in hoogte verstelbare duwhandvatten

 

Direct naar de Provo >>


 

Op glad ijs? Dan is dit handig!

 

Het kan vriezen, het kan dooien. Is het eerste het geval, dan betekent dat niet dat je binnen moet blijven zitten. Met deze schoenenspikes loop je zonder een uitglijder te maken lekker door de vrije natuur. Je kunt de spikes over alle soorten schoenen heen dragen. Dat doe je eenvoudig door de spike over de hak te trekken en het dan stevig vast te maken. 

 

Wil je toch liever een product dat de zolen van je schoenen volledig bedekt? Dan is de Antislip schoenenovertrek een goede keuze. 

 

Dan rest alleen nog de vraag of het snert wordt of suddervlees. Maar dat is een situatie met alleen maar winnaars!