Fysic Big Button Alarmtelefoon FX-3850
Fysic Big Button Alarmtelefoon FX-3850 - Comfortland.nl

Fysic Big Button Alarmtelefoon FX-3850

Merk: Fysic     Artikelnummer: FX-3850     4 beoordeling(en).  4 beoordeling(en).


Fysic Big Button Alarmtelefoon FX-3850

mogelijkheid om automatisch mensen, tot maximaal 30, te bellen indien u hulp nodig heeft.
Grote toetsen met contrasterende nummers en verlicht display met grote karakters.
Geschikt voor gehoorapparaten (H.A.C.).

Dit product bekijken, proberen of ophalen in onze winkel?

Onze garantie: Toestel 2 Jaar, batterij 1 jaar(Lees meer)
Onze levertijd:
€129,00 Excl. BTW: €106,61

Gratis verzending boven € 75,-

Aantal: Klik & Bestel
10 jaar online Gratis verzending boven € 75,- 14 dagen bedenktijd Gratis retourneren Achteraf betalen Deskundige klantenservice

Fysic Big Button Alarmtelefoon FX-3850


( R. van Loon, 12-03-2015 ) Vraag: Voor mijn vader ben ik op zoek naar een extra alarm, hij heeft al deze telefoon. Is deze leverbaar?
( 12-03-2015 ) Antwoord: U kunt deze het snelst zelf als serviceonderdeel bestellen bij de importeur, Hesdo in Den Bosch. +31(0)73 641 1655
( Marc, 06-12-2013 ) Vraag: Schoonmoeder heeft een draadloze telefoon, kan deze bijgeplaatst worden en gaan beide telefoons over na een alamering? en hoe gaat e.e.a. in zijn werk?
( 09-12-2013 ) Antwoord: Beide telefoons kunnen parallel op de wandcontactdoos worden geschakeld. als de alarmknop wordt geactiveerd worden de personen welke in de FX3850 zijn geprogrammeerd n voor n gebeld totdat er wordt opgenomen. De FX3850 schakelt vervolgens op handsfree en er kan gesproken worden. De draadloze telefoon doet hierin niet mee.
( Git, 05-12-2012 ) Vraag: Mijn moeder is aangesloten op de alarmcentrale dat gaat via de telefoon. Ze woont in een bejaardenhuis en heeft af en toe een zuster nodig, deze telefoon lijkt me daar erg geschikt voor maar ik vraag me af kan ze dan evengoed aangesloten blijven bij de alrmcentrale zit er in deze telefoon een aansluiting voor.
( 05-12-2012 ) Antwoord: Met deze telefoon kan ze evengoed aangesloten blijven op de alarmcentrale maar feitelijk heeft u moeder dan twee verschillende alarmsystemen. Deze telefoon neemt de functie van de alarmcentrale over mits de lijst met geprogrammeerde nummers goed bereikbaar zijn. U bespaart dan het abonnement van de alarmcentrale.
( diane, 24-04-2012 ) Vraag: Als een alarm wordt verstuurd en dit komt terecht op een voicemail of antwoordapparaat wordt de volgende contactpersoon dan nog verder gebeld?
( 24-04-2012 ) Antwoord: Neen, de alarmtelefoon ziet dit als een geslaagde oproep, het egsprek wordt aan de andere kant tenslotte "Opgenomen". Het is dus raadzaam nummers te kiezen die niet uitgezet kunnen worden.
( Irma, 18-01-2012 ) Vraag: Hoe ver kan de persoon van het toestel af zijn dat het nog werkt?
( 18-01-2012 ) Antwoord: U kunt in- en rondom het huis gebruik maken van de halszender terwijl het toestel binnen staat.

Stel een vraag


Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Fysic Big Button Alarmtelefoon FX-3850


Ons paradepaardje is de Fysic Big Button Alarmtelefoon FX-3850, de opvolger van de populaire FX3800, met uitgebreide functies om ook met name mensen met een gehoor of zichtbeperking te ondersteunen. Naast uitgebreide telefoonfuncties geeft de FX-3850 de mogelijkheid om automatisch een aantal mensen, tot maximaal 30, te bellen indien u hulp nodig heeft.

Alarmactivatie direct op telefoontoestel of via meegeleverde afstandsbediening. Door u te bepalen personen worden gebeld, in de door u aangegeven volgorde. Indien de alarmoproep niet beantwoord wordt, dan wordt de volgende persoon gebeld.Automatische inschakeling van de luidsprekerfunctie

Indien u dus hulp nodig heeft en op de rode SOS knop op uw telefoontoestel óf op de rode SOS knop op de afstandsbediening drukt dan zullen deze mensen 1 voor 1 gebeld worden en krijgen dan uw ingesproken alarmboodschap te horen.
Zodra een opgebeld persoon daadwerkelijk reageert, kan hij op afstand de handenvrij functie van uw telefoon inschakelen en voor zover mogelijk met u overleggen en hulp regelen. Op deze manier bent u niet afhankelijk van officiële alarmcentrales met hun maandelijkse abonnementskosten en kunt u ook hulp inroepen voor de wat minder dringende zaken.Specificaties Fysic Big Button Alarmtelefoon FX-3850:

 • Uitgevoerd met draadloze S.O.S. hanger.
 • Geen abonnement bij alramcentrale noodzakelijk.
 • Gesproken bediening.
 • Telefoonboek voor 30 namen.
 • Handenvrij bellen.
 • Naam- en nummerweergave.
 • 2 handige sneltoetsen voor direct bellen.
 • Laatste nummer herhaling
 • Bellampje, "Zien dat er gebeld wordt".
 • Geschikt voor gehoorapparaten (H.A.C.).
 • Kleur zwart.


Zichtondersteuning:

 • Grote toetsen met contrasterende nummers.
 • Verlicht display met grote karakters.
 • Bij het indrukken van de toetsen en tijdens het instellen tevens gesproken ondersteuning.
 • Mogelijkheid om bij geheugennummers de betreffende naam in te spreken. Bij het geheu-genzoeken worden deze dan uitgesproken.

 

Gehoorondersteuning:

 • Extra luide bel.
 • Regelbaar hoornvolume (+24dB).

 
Pluspunt 1 mogelijkheid om automatisch mensen, tot maximaal 30, te bellen indien u hulp nodig heeft.
Pluspunt 2 Grote toetsen met contrasterende nummers en verlicht display met grote karakters.
Pluspunt 3 Geschikt voor gehoorapparaten (H.A.C.).
op
5 ( 5 / 5 )
geen bijzonderheden
op
5 ( 5 / 5 )
geen bijzonderheden te melden
op
5 ( 5 / 5 )
Gekocht voor mijn moeder van 92! Was in eerste instantie niet enthousiast maar na een paar uur kon ze zelf al telefoneren.
op
5 ( 5 / 5 )
Mooi en vooral functioneel toestel. Een aanbeveling: er zouden meer memoryknoppen op mogen zitten.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Kunnen we u van dienst zijn?

klantenservice
Bel direct  

070 - 22 10 580


We beantwoorden uw vragen, denken graag met u mee over de beste oplossing en maken het u makkelijk door direct uw bestelling telefonisch te regelen.Stel een vraag

Over het merk Fysic


Langer zelfstandig leven, waarbij comfort en veiligheid voorop staan. Dat is de kern van het Fysic-assortiment. U kunt bij ons terecht voor producten die uw dagelijks leven gemakkelijker maken, in de breedste zin van het woord. We hebben een ruim aanbod, opgedeeld in onze drie voornaamste aandachtsgebieden: communicatie, comfort en care. Voor al onze artikelen geldt:

-       Slimme oplossingen, waar goed over is nagedacht.

-       Comfort, zelfstandigheid en veiligheid staan centraal.

-       Eenvoudig bedienbaar en uiterst betrouwbaar.

-       Voorzien van een duidelijke, begrijpelijke handleiding.

 

Fysic heeft het in huis

Onze slogan is niet voor niets ‘Because we care’. Ieder product dat we opnemen staat in het teken van gezondheid, gemak, eenvoud en veiligheid. Onze klanten zijn vooral senioren, met de wens om langer zelfstandig te blijven wonen. Dat is bovendien ook steeds meer noodzaak, waardoor de behoefte aan onze producten groeit; échte oplossingen, waar u elke dag op kunt vertrouwen. Dat is een prettige gedachte, niet alleen voor uzelf maar ook voor uw omgeving.

Om u een indruk te geven van wat we allemaal in huis hebben: Fysic levert GSM’s, alarmtelefoons en bloeddrukmeters. Maar ook telefoons voor slechtzienden en –horenden, thermometers en comfortartikelen. Betaalbare producten, met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Dat vinden we heel belangrijk. 
Fysic is een onderdeel van Hesdo B.V.

Klantbeoordelingen

Onze klanten geven ons een waardering van

8.7


Gebaseerd op 1327 beoordelingen

Lees meer...Onze Nieuwsbrief
Vul uw email-adres in om elke maand onze nieuwsbrief te ontvangen!

* E-mail adres: