Onze klanten geven ons een
9.1
op basis van 711 productbeoordelingen
Lees ze op de productpagina's....

Klantbeoordelingen

Onze klanten geven ons een waardering van

8.8

 

Gebaseerd op 352 beoordelingen

Lees meer ... 

 

Veilige transfer in en uit bad maken met een badlift

Heeft u een bad in huis maar gebruikt u deze niet meer vanwege omstandigheden of een onveilig gevoel? Met een badlift kunt u veilig in bad blijven gaan. Een badlift kunt u gebruiken voor een veilige transfer in en uit bad. Zonder een dure renovatie van uw badkamer of aanpassingen aan de badkuip.

 

Bekijk hieronder onze mobiele badliften die met zorg zijn geselecteerd. De badliften kunnen op bijna alle badkuipen veilig worden gebruikt. In de lift zit een (veilige) accu waarmee de lift heel eenvoudig kan bedienen. De bafliften zijn CE gecertificeerd zodat u met een veilig gevoel weer van het bad gebruik kan maken.

 

Onze specialist in veilige badkamer oplossingen legt u graag uit welke badlift het beste past op uw bad. Zo kiest u altijd het juiste badlift.

ONZE BADKAMER-EXPERT

085 3037240

Marion

Een badkamer moet vooral praktisch en veilig zijn. Vaak is dit met een aantal kleine aanpassingen of enkele hulpmiddelen te realiseren.
 


Producten 1 t/m 2 van 2 (1 pagina's)
Aantal
Sorteer
Met de badlift Bellevita lichtgewicht kunt u zonder krachtinspanning in- en uit uw bad komen. Dankzij de hoog ontwikkelde constructie maakt de Bellavita badderen weer mogelijk zonder hulp van buitenaf..
€779,00 Excl. BTW: €643,80
Met deze opblaasbare badlift kunt u weer heerlijk genieten van een aangenaam bad. Een badlift kan uitkomst bieden als het voor u lastig is om in en uit bad te stappen of als u dat niet op een veilige ..
€1.049,00 Excl. BTW: €866,94
Gebaseerd op 2 beoordeling(en).

Wanneer bent u toe aan een badlift?

Een badlift wordt relevant als u een ligbad heeft en merkt dat over een hoge badrand stappen moeilijk en gevaarlijk wordt. Met name volwassenen en ouderen hebben baat bij een gebruiksvriendelijke badlift. Over het algemeen zijn de badliften zeer eenvoudig te installeren en gebruiksvriendelijk. U kunt vervolgens comfortabel en veilig vanuit een zittende positie in- en uit bad stappen.

 

Badlift kopen: Hoe kiest u de juiste badlift?

De veiligheid en het gebruiksgemak zijn heel belangrijk bij de keuze van de badlift. Elke badlift is met zorg geselecteerd, van topkwaliteit en met de hoogste veiligheid. De bafliften zijn CE gecertificeerd en werken op accu’s waarbij geen elektriciteit nodig is tijdens het gebruik. Tevens hebben de liften een stevige constructie, zijn deze vervaardigd van antiroest-materialen en eenvoudige installatie zonder ingrijpende aanpassingen.

 

Bij de juiste keuze badlift is het belangrijk om na te gaan of u de badlift alleen thuis gaat gebruiken of ook elders. Ook kunt u nagaan of u de badlift na gebruik wilt opbergen.

 

Onze badliften:

 

Badlift vergoeding: Uw badlift wordt mogelijk vergoed vanuit de WMO

U krijgt een badlift mogelijk vergoed vanuit de Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning).Vaak hebben gemeentes in Nederland een WMO-loket met een aanspreekpunt voor zorg en ondersteuning. Een specialist van de gemeente beoordeelt op basis van uw gezondheid, beperkingen, financiën en sociale situatie of u in aanmerking komt voor zorg of ondersteuning. De procedure waarin de gemeente beoordeelt of u hulp of een voorziening krijgt, heet de indicatiestelling, toekenning of toegang. Elke gemeente zal de procedure op een eigen manier inrichten. Ook kan een gemeente een eigen bijdrage vragen. Wij kunnen u ondersteunen in een dergelijke aanvraag.

 

Veilig in- en uit bad

Veiligheid voor alles, voorkom uitglijden met een paar eenvoudige aanpassingen.

 

Welke douchestoel?

We hebben de mogelijkeden voor u op een rij gezet.

 

De Juiste hoogte van een toiletverhoger

Welke hoogte is voor u het best en hoe bepaal je dat?