Productfilter
 • Kleur
  0
  0
 • Vorm
  0
  0
  0
 • Materiaal
  0
  0
  0
  0
 • Lengte
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Bevestiging
  0
  0

Onze klanten geven ons een
9.1
op basis van 736 productbeoordelingen
Lees ze op de productpagina's....

Klantbeoordelingen

Onze klanten geven ons een waardering van

8.4


Gebaseerd op 327 beoordelingen

Lees meer...Een toiletbeugel voor een comfortabel toiletbezoek

Met een toiletbeugel kunt u eenvoudig zitten en opstaan van het toilet. In een kleine of vochtige ruimtes met een gladde vloer, zoals het toilet of badkamer, is veiligheid uitermate belangrijk. Een toiletbeugel biedt u steun, gemak en een veilig gevoel bij elk toiletbezoek. In 1 dag creëert u al een veilig toilet met een wc-beugel.

 

Onze specialist in veilige toilet oplossingen legt u graag uit welke toiletbeugel het beste past bij uw wc. De beugel moet de juiste ondersteuning geven op de wc en mogelijk opklapbaar om eenvoudig transfers te maken.

Onze Sanitair-expert

070-22 10 580

Stephanie

Een toiletverhoger zorgt ervoor dat u minder diep hoeft te bukken om te gaan zitten en makkelijker weer opstaat.


Producten 1 t/m 8 van 15 (2 pagina's)
Aantal
Sorteer
De Optimal toiletbeugel is een elegante opvouwbare steun. De poot zorgt voor stabiliteit en door de kleine muurbevestiging kunt u de leuning dicht bij het toilet monteren. De Optimal is eenvoudig tege..
€124,95 Excl. BTW: €103,26
Deze Atlantis opklapbare toiletbeugel is gemaakt van gecoat staal. In opgeklapte stand vergrendelt de steun. Laat de montage van deze wandbeugel uitvoeren door een vakman. De muur dient geschik..
€51,95 Excl. BTW: €42,93
De SecuCare wandbeugel biedt uitkomsten in de badkamer, het toilet, de trap, de gang, de voor- en achterdeur, de woonkamer enz. Deze gehoekte handgreep is zeer geschikt als badkamerhulpmiddel in een ..
€66,95 Excl. BTW: €55,33
De SecuCare wandbeugel biedt uitkomsten in de badkamer, het toilet, de trap, de gang, de voor- en achterdeur, de woonkamer enz. Deze 90° gehoekte handgreep is zeer geschikt als badkamerhulpmiddel in ..
€77,95 Excl. BTW: €64,42
Snelle levering Gratis verzending boven € 75,- Achteraf betalen 14 dagen bedenktijd Gratis retourneren
De SecuCare wandbeugel biedt uitkomsten in de badkamer, het toilet, de trap, de gang, de voor- en achterdeur, de woonkamer enz. Deze handgreep is zeer geschikt als badkamerhulpmiddel in een senioren ..
€38,95 Excl. BTW: €32,19
De Mobeli QuattroPower biedt een stevige ondersteuning precies waar u hem nodig heeft. Positioneer het QuattroPower systeem, haal de kiephendel over en klaar.  Geschikt voor alle gladde, niet pore..
€394,95 Excl. BTW: €326,41
De Normbau opklapbare muursteun toiletbeugel, verkrijgbaar in 60 cm, 73 cm of 85 cm, is de ideale toiletbeugel voor elke badkamer of toilet. De muursteun geeft bijvoorbeeld extra steun bij opstaan en ..
€219,95 Excl. BTW: €181,78
Papierrolhouder ten behoeve van de opklapbare muursteun. Op later tijdstip monteerbaar. Afmeting: 167 x 92 x 20 mm.   Normbau biedt de perfecte mogelijkheden voor elk huis. Alle ..
€17,94 Excl. BTW: €14,83

Wanneer bent u toe aan een toiletbeugel?

Naar het toilet gaan kan op den duur niet meer zo gemakkelijk zijn als het was. Bijvoorbeeld door een verminderde mobiliteit. Een toiletbeugel, ook wel wc beugel,
biedt dan uitkomst. De toiletbeugel geeft u extra houvast tijdens het zitten en opstaan van het toilet. Wij helpen u graag bij de juiste keuze toiletbeugel.

 

Toiletbeugel kopen: Hoe kiest u het juiste model?

Onze toiletbeugels zijn met zorg geselecteerd van topmerken als Linido, Able2 en Homecraft. Veiligheid en comfort staan bij ons voorop. De keuze voor de juiste toiletbeugel is
onder andere afhankelijk van uw eigen wensen en behoeften.

 • Vast toiletbeugel of toiletsteun met wandmontage

Een standaard model in onze collectie is de toiletsteun met vloerbevestiging. Deze steun wordt zowel aan de muur als aan de vloer geschroefd en is vervaardigd in wit gecoat staal.

 • Opklapbare toiletbeugel bij zijwaartse transfers

Onze toiletbeugels bieden niet alleen steun tijdens het gaan zitten op en opstaan van een toilet of douchezitting, maar ook bij zijwaarts overschuiven, bijvoorbeeld vanuit een rolstoel naar het toilet. Hardlopers in onze collectie zijn de Linido toiletbeugel en de Normbau opklapbare muursteun.

 

Maak uw complete badkamer veilig en comfortabel voor gebruik

In onze collectie vindt u allerlei toilet hulpmiddelen om veiligheid en comfort te garanderen. Zo hebben wij diverse toiletverhogers voor op het toilet. Overweeg ook om uw badkamer veilig te maken met een douchestoel of douchekruk of een douche wandbeugel.

 

Veilig in- en uit bad

Veiligheid voor alles, voorkom uitglijden met een paar eenvoudige aanpassingen.

 

Welke douchestoel?

We hebben de mogelijkeden voor u op een rij gezet.

 

De Juiste hoogte van een toiletverhoger

Welke hoogte is voor u het best en hoe bepaal je dat?

Onze Nieuwsbrief
Vul uw email-adres in om elke maand onze nieuwsbrief te ontvangen!

* E-mail adres: