Onze klanten geven ons een
9.1
op basis van 711 productbeoordelingen
Lees ze op de productpagina's....

Een wc-bril met armsteunen voor een veilig toiletbezoek

Met een wc-bril voorzien van armsteunen kunt u eenvoudig zitten en opstaan van het toilet. Een toiletbril met armsteunen biedt u ondersteuning bij het zitten en opstaan van het toilet. In 1 dag creëert u al een toilet met een comfortabele wc-bril en armsteunen.

 

Onze specialist in veilige toilet oplossingen legt u graag uit welke toiletbril met armsteunen het beste past bij uw toiletpot. De toiletzitting moet comfortabel zijn en de juiste ondersteuning geven op de wc.


Producten 1 t/m 9 van 9 (1 pagina's)
Aantal
Sorteer
Deze in hoogte verstelbare toiletstoel met emmer kunt u gebruiken als postoel in de slaapkamer. Deze toiletstoel is een verstandige keuze als u ’s nachts regelmatig naar het toilet moet maar liever ni..
€149,95 Excl. BTW: €123,93
Gebaseerd op 5 beoordeling(en).
Deze in hoogte verstelbare toiletstoel met emmer kunt u gebruiken als postoel in de slaapkamer. Deze toiletstoel is een verstandige keuze als u ’s nachts regelmatig naar het toilet moet maar liever ni..
€149,95 Excl. BTW: €123,93
De toiletstoel met emmer en afneembare zachte zitting kunt u gebruiken als postoel in de slaapkamer. Deze toiltstoel is een verstandige keuze als u ’s nachts regelmatig naar het toilet moet maar lieve..
€124,95 Excl. BTW: €103,26
De toiletstoel met emmer en afneembare zachte zitting kunt u gebruiken als postoel in de slaapkamer. Deze toiletstoel is een verstandige keuze als u ’s nachts regelmatig naar het toilet moet maar liev..
€124,95 Excl. BTW: €103,26
Snel in huis Gratis verzending boven € 75,- 10+ jaar online 45 dagen bedenktijd Deskundige klantenservice
Met de losse Prima toiletzitting maakt u van de Prima Multi frame een stabiele toiletverhoger met armsteunen. In de toiletzitting zit een ronde opening. Ook te gebruiken als douchekruk. De toiletzi..
€104,95 Excl. BTW: €86,74
Deze toiletzitting heeft dezelfde eigenschappen als de classic toiletzitting. Dit model heeft een extra deksel met een rond gat in het midden. Ideaal voor kleine kinderen en smallere personen. Dit ..
€249,00 Excl. BTW: €205,79
De vaste Hi-Loo support toiletbril met armsteunen is de ideale oplossing voor veilig toiletgebruik. De Hi-Loo support toiletbril vervangt u gewone bril wordt bevestigd d.m.v. een kliksysteem. De opkla..
€396,95 Excl. BTW: €328,06
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
Een ruime toiletzitting inclusief deksel. De extra brede zitting heeft 75% meer zitruimte dan de standaard toiletzittingen. De toiletzitting is eenvoudig te installeren. Afmeting: 49x49 cm. ..
€274,95 Excl. BTW: €227,23
Stevig toiletkussen in polyurethaan. De plastic rand aan de onderkant zorgt ervoor dat deze op zijn plaats blijft liggen. Over eigen toiletbril te plaatsen. Dikte: 5 cm. Gewicht: 1,2 kg. M..
€16,95 Excl. BTW: €14,01
Gebaseerd op 6 beoordeling(en).
 

Veilig in- en uit bad

Veiligheid voor alles, voorkom uitglijden met een paar eenvoudige aanpassingen.

 

Welke douchestoel?

We hebben de mogelijkeden voor u op een rij gezet.

 

De Juiste hoogte van een toiletverhoger

Welke hoogte is voor u het best en hoe bepaal je dat?